Dit houdt ons

bezig

ons nieuws
Welex Group
27-07-2010

Welex Group levert dragline schotten. Een specialistisch vak waarbij het belangrijk is dat afnemers je website goed weten te vinden. Er daar zat bij de oude website van Welex nu net het probleem. De vindbaarheid van de website was niet goed.

Capica sponsort werkvakantie
05-07-2010

Deze zomer reizen twee groepen jongeren af naar Tanzania om het leven en toekomst van weeskinderen te veranderen. In twee maanden tijd bouwen zij een basisschool en een vakschool voor deze kinderen. Zij worden op deze scholen goed onderwezen, zodat zij een baan kunnen zoeken en dus ook een beter leven kunnen opbouwen. 

Nieuwbouwprojecten HomeDNA
16-06-2010

Voor homeDNA heeft internetbureau Capica drie nieuwe websites ontwikkeld voor de nieuwbouwprojecten Keerkring , Rietsingel en De Parkwoningen . 

Persbereik
07-06-2010

Het is soms moeilijk opvallen in het woud van persberichten dat de diverse media dagelijks bereikt.  Onderscheiden is het toverwoord. Maar hoe onderscheid je je dan? Het antwoord op deze vraag wordt gegeven met de nieuwe internetapplicatie van Internetbureau Capica en Leene.txt: www.persbereik.nl .

Restyle website Deerns
01-06-2010

Ingenieursbureau Deerns heeft sinds kort een nieuwe huisstijl. Deze is ontworpen door Smidswater. In samenwerking met dit bureau is ook de website vernieuwd. Het Content Management Systeem XMS is aangepast aan het nieuwe ontwerp van de site. 

Digi-woord van de maand mei
31-05-2010

Websitebezoekers zijn steeds meer visueel ingesteld en verwachten van bedrijven dat zij hierop inspelen. Rich Internet Applications (afgekort RIA's), ook wel interactieve internetapplicaties genoemd, reageren direct op door de gebruiker ingevoerde gegevens, zonder dat hiervoor een andere pagina wordt geopend. RIA’s vergroten op deze wijze het gebruikersgemak en de beleving van de websitebezoeker.

Veilingsite Next Vessel
19-07-2010

nextvessel.com is een veilingsite voor de aan- en verkoop van vrachtschepen en binnenvaartschepen. Voor deze website was het belangrijk om een goed werkende en efficiënte veilingmodule te hebben. Natuurlijk hebben we aan deze wens kunnen voldoen.

Nieuwsbrief juni
30-06-2010

Internet is voortdurend in beweging. De trends komen en gaan. Up-to-date blijven is daarom voor veel bedrijven bijna een onmogelijke opgave. Gelukkig biedt het Capica Nieuws uitkomst. Met deze nieuwsbrief word je namelijk iedere maand op de hoogte gehouden van de laatste internettrends, uitleg van digiwoorden en dit keer de introductie van een nieuw Capica product, Persbereik.

Werkstraffen & Reclassering Nederland
14-06-2010

In deze woelige tijden van Tweede kamer verkiezingen ontstond er bij Reclassering Nederland de behoefte om een website te lancering waarmee meer duidelijkheid wordt gegeven over het wat en hoe van werkstraffen .Want er blijkt veel onduidelijkheid te zijn over de werking van werkstraffen. Op de site staan ook de standpunten van alle politieke partijen over werkstraffen. 

Enquête module voor Di Piu
03-06-2010

Altijd al willen weten wat uw klanten van uw dienstverlening vinden of wilt u marktonderzoek doen voor bijvoorbeeld het ontwikkelen van een nieuw product? Volg dan het voorbeeld van [direct] marketing & communicatiebureau Di Piu. En zet de enquêtemodule van Internetbureau Capica in voor uw onderzoek.

Website Rotterdam Culinair
01-06-2010

Een horecagelegenheid vinden in Rotterdam is een eitje met de site Rotterdam Culinair . Hier vind je precies het tentje dat bij jouw gelegenheid past.

De Werf
11-05-2010

Voor veel bedrijven is het beheren van de huisstijl een lastige klus en vaak 'bijzaak'. Bureau De Werf bedacht hiervoor dé oplossing, een online applicatie binnen de website van De Werf. Hierop kunnen klanten hun huisstijlelementen en -regels vastleggen en beheren. Bovendien kunnen bedrijven direct via de site een offerte voor drukwerk aanvragen of eventueel direct bestellen.

Capica Nieuws juli
15-07-2010

De bouwvakvakantie staat voor de deur. Op menig terrasje vloeit het bier morgen rijkelijk om de vakantie in te luiden. Maar, in tijden van vakantie zijn er ook mensen die gestaag doorwerken. En de medewerkers van Capica behoren ook tot deze categorie. Niet allemaal hoor. Maar er blijven genoeg medewerkers over om mooie internetproducten te realiseren.

Goudriaan Vastgoed
18-06-2010

Internetbureau Capica heeft voor Goudriaan Vastgoed een website ontwikkelt waarop ze hun onroerend goed kunnen tonen. Speciaal voor Goudriaan heeft Capica een module op maat gemaakt. Namelijk de module Woningen, deze module neemt automatisch woningen over die op Funda.nl geplaatst worden.

Stichting Stivoro
08-06-2010

Om de (potentiële) bezoekers van de Ectoh conferentie op de hoogte te houden van de activiteiten tijdens de conferentie gaf stichting Stivoro aan Capica de opdracht om hiervoor een site te ontwikkelen.

Zoekmachine optimalisatie (seo)
01-06-2010

Hoe zorg je ervoor dat de website van je bedrijf goed gevonden wordt? Dat is de vraag die veel ondernemers zichzelf stellen. De oplossing hiervoor is zoekmachinemarketing SEO . Alle websites die door Internetbureau Capica worden gerealiseerd, zijn gebouwd met het Content Management Systeem XMS . En het mooie van dit systeem is dat het vol zit met zoekmachine vriendelijke elementen.

De Rijvaardigheidscoach
31-05-2010

Het succes van www.rijschool.nl heeft een vervolg gekregen. Speciaal voor rijschoolhouders die geregistreerd staan op rijschool.nl hebben we een aantal standaard website templates ontwikkeld.

Next Vessel
11-05-2010

Next Vessel heeft als doel om zowel nationale als internationale aan- en verkopers van schepen met elkaar in contact te brengen en een platform te bieden voor de aan- en verkoop van deze schepen. En wat is een betere manier om dit platform te bieden dan via internet? Next Vessel schakelde de expertise van internetbureau Capica hiervoor in.