Dit houdt ons

bezig

ons nieuws
Co Solo regelt je evenement van A tot Z
11-04-2011

Of je nu een bedrijfsfeest, opening van een pand, benefitgala of relatie-evenement wilt organiseren. Bij Co Solo ben je aan het goede adres. Maar ook voor muzikale acts voor evenementen, zoals achtergrondmuziek, een feestband, cabaret of dinershow draait Co Solo haar hand niet om. 

Website voor nieuwbouwproject Het nieuwe water
05-04-2011

Het nieuwe water is een nieuwbouwproject dat ontwikkeld wordt tussen Naaldwijk en 's-Gravenzande. Het project staat helemaal in het teken van water. Alle woningen worden gebouwd in en rond het water. En het meeste bijzondere is dat in dit project het eerste drijvende appartementencomplex van Europa wordt gebouwd. Onderdeel van de communicatie-uitingen is een website die alleen voor dit project bedoeld is www.hetnieuwewater.com .

Inschrijven op een fotoworkshop en direct betalen
04-03-2011

Als je gek bent op fotograferen, maar toch nog niet helemaal tevreden bent met het resultaat, biedt een workshop oplossing. Op de website www.foto-workshop.nl vind je voor verschillende soorten fotografie een passende workshop. En heel handig; je kunt de workshop direct via Ideal betalen. 

Op de bank met KEPCOM
24-02-2011

We werken graag samen met reclame- en communicatiebureaus. Door elkaar te adviseren maken we de mooiste producten. Ook met  KEPCOM Creatieve Communicatie  werken we samen om weboplossingen te bedenken en te maken voor onze gezamenlijke klanten. Maar in dit geval ook voor KEPCOM zelf, want een bureau heeft natuurlijk ook een effectieve en gebruiksvriendelijke website nodig.

Koppeling met centrale auto database voor site HAIBV
14-02-2011

Op gezamenlijk initiatief van Reclame- en ontwerpbureau i-Matic en de Hollandse Auto Importmaatschappij (HaiBV) is de site van de HAI gerestyled en opnieuw vormgegeven. Voor een update van de techniek waren wij aan zet. Met jquery hebben we de gevraagde beweging in de site gebracht. Dit zie je vooral terug in het open en dicht klappen van het menu en de horizontale en verticale beweging in de paginaopbouw. 

Tien hoeraatjes voor Internetbureau Capica...
11-01-2011

Er was eens een computernerd. Tien jaar geleden begon hij op zijn studentenkamer met het bouwen van websites. Hij ontdekte dat hij er eigenlijk best goed in was. Daarom besloot hij om er zijn brood mee te gaan verdienen. De boterham werd steeds rijkelijker belegd, maar ook de werkzaamheden namen toe. Daarom werd het tijd om medewerkers in dienst te nemen.

Flint creatieve communicatie heeft een nieuwe website
08-04-2011

Wel eens een koe over een brug zien springen? Vast niet. Kijk dan maar eens snel op de nieuwe website van Flint creatieve communicatie . Samen met Flint hebben we al vele websites voor gezamenlijke klanten gemaakt. Dit keer was de website van Flint zelf aan de beurt. En natuurlijk vinden we het een eer dat Flint ook voor hun eigen website bij ons aanklopte.

Actiewebsite voor Winning workplaces
01-04-2011

'Het creeëren van winning workplaces is cruciaal voor bedrijven om succesvol te zijn en talent aan te trekken.' Dat is de reden dat Jones Lang Lasalle de award voor 'Winning Workplace' binnenkort gaat uitreiken. Bedrijven kunnen zich via de website www.winningworkplaces.nl aanmelden

Zoekmachine vriendelijke website voor Meerdeur
28-02-2011

Meerdeur is een leverancier van deuren en systemen om deze deuren te bedienen. Ze levert zowel aan de zakelijke markt als aan de particuliere markt. Om door beide groepen afnemers goed gevonden te worden, heeft Meerdeur een nieuwe website laten maken. 

Land in zicht website
24-02-2011

Het uitkiezen van een project om in de schijnwerpers te zetten was deze maand geen moeilijke opgave. Het werd de prachtige website van nieuwbouwproject  Land in zicht  in Haarlem. Deze website is onderdeel van een zeer uitgebreide huisstijl die door  Graphic Design  werd ontworpen.

Je maakt maar één keer een eerste indruk
08-02-2011

De eerste indruk van een bedrijf krijg je vaak via internet. Daarom is het belangrijk om er als bedrijf voor te zorgen dat de uitstraling van je website past bij het gewenste imago van je bedrijf. Veel websites zijn al een aantal jaar oud en passen daardoor qua techniek en vormgeving niet meer in deze tijd. Ook accountantskantoor YKV wilde een meer eigentijdse internetsite.

Forum over CO2 uitstoot Rotterdams Havengebied
06-12-2010

Deltalinqs energy forum is een forum speciaal voor bedrijven in het havengebied van Rotterdam. Er worden discussies op gevoerd over de CO2 uitstoot in het havengebied. Deltalinqs gebruikt deze discussies als input om te lobbyen bij de overheid. 

Het portfolio van Rising Rose in een bladerboek
07-04-2011

Rising Rose is een trendy, talentvol, energiek en passievol bedrijf dat gespecialiseerd is in visagie en hairstyling. En dat zie je ook terug in de nieuwe website. We hebben het ontwerp een eigentijdse look gegeven en ook de techniek heeft leuke 'snufjes'.

Geef een kind de vakantie van zijn leven
29-03-2011

Europa kinderhulp is een stichting die kinderen een onbezorgde vakantie bezorgt. Het gaat hier om kansarme en kwetsbare kinderen. Omdat de stichting niet gesubsidieerd wordt, is het belangrijk dat zij donaties ontvangen. En zijn ze volledig aangewezen op vrijwilligers. 

Intranet voor Sinteze
24-02-2011

Sinteze is een organisatie, gespecialiseerd in therapie voor jongeren. Hiervoor is het belangrijk dat de jongeren een dagboek bijhouden van hun gemoedstoestand.

Volg de tweets van de provincies tijdens de campagne
21-02-2011

Tijdens deze campagneperiode van de provinciale statenverkiezing kunnen kiezers heel eenvoudig volgen welke onderwerpen hot zijn in de eigen provincie. Dat doen ze via www.provincies.nl . Op deze website hebben we de twitterfeeds van alle provincies geïntegreerd.

Bladeren door de brochure van Wehako
07-02-2011

Stel, je bent leverancier van koelsystemen. Hoe zorg je er dan voor dat je klanten weten welke producten je hebt, welke specificaties ze hebben en wat de prijzen zijn? Een website lijkt de meest voor de hand liggende optie. En dat is natuurlijk ook zo. Maar in de website www.wehako.nl , die werd ontworpen door Flint creatieve communicatie , werd nog een extra handigheidje ingebouwd. 

Volledig gerestylde website voor Elgraphic
02-12-2010

Elgraphic is een prepress bedrijf voor alle soorten boeken een grafische producties. En bovendien maken zij boeken gereed voor E-readers. De oude website voldeed niet meer aan de wensen van Elgraphic en de eisen van deze tijd. Daarom lieten zij een nieuw ontwerp door ons maken.