Dit houdt ons

bezig

ons nieuws
Project in de schijnwerpers: De Troubadour interieurs
29-09-2011

Een nieuw seizoen, een nieuwe collectie, een nieuw woonboek en een nieuwe website. De maand september is goed begonnen voor De Troubadour interieurs . En wij zijn er trots op dat we advies mochten geven over de te bouwen website en vervolgens het project van A tot Z mochten begeleiden en uitvoeren. 

Klanten accountantskantoor kunnen inloggen om eigen documenten in te zien
10-08-2011

Het is niet de eerste keer dat we een website maakten voor een accountantskantoor. Eerder dit jaar ontwierpen en bouwden we de website www.YKV.nl . Dit maal werd de website van accountantskantoor Blaak en Breederveld verzorgd door Flint Met de techniek van ons Content Management Systeem XMS brachten we de website uiteindelijk online. 

CHIO Rotterdam
22-07-2011

Ieder jaar wordt voorafgaand aan het evenement een nieuwe website ontworpen. Made in Rotterdam verzorgt al jarenlang de vormgeving/productie van communicatiemiddelen voor dit evenement en heeft dit jaar ook de website ontwikkeld. Voor de techniek en CMS systeem ging Made in Rttrdam op zoek naar een partij die een eenvoudig te beheren content management systeem kon leveren. En een partij die de grote bezoekersaantallen op de website, van meer dan 10.000 per dag, aan kon. Aangezien we al eerder samengewerkt hadden, kwamen ze bij ons terecht.

Capica staat op 7 juni op het ondernemersevent
26-05-2011

Wil jij ook 'Virtueel Groeien'? Kom dan naar het Ondernemersevent op 7 juni. Je kunt kennis op virtueel gebied opdoen tijdens de verschillende workshops, maar ook bij de standhouders op de ondernemersmarkt. De avond wordt afgesloten met een heerlijke netwerk BBQ.

Website Post-Kogeko logistics online
23-05-2011

Waarschijnlijk herken je het logo van Post-Kogeko logistics direct. Want er rijden nogal veel vrachtwagens van dit transport bedrijf rond in Nederland. Maar een transportbedrijf heeft natuurlijk ook een website nodig.  

Samenwerken is het winnende woord
29-04-2011

De Paashaas was dit jaar al vroeg op bezoek bij Capica en had elf Easter eggs verstopt op capica.nl . Er werd massaal gezocht naar de eieren, want wie wil er nu geen (e)Ipod winnen?

Haven Zuid stimuleert wonen, werken, toerisme en recreëren
16-09-2011

Haven Zuid is een toeristisch overstappunt in Alblasserdam. Dit project is opgestart om wonen, werken, toerisme en recreëren te stimuleren. Om de plannen vanuit dit project aan het publiek bekend te maken, is de website havenzuid.nl ontwikkeld.

Maak storage eenvoudig
01-08-2011

Verdwenen boekhouding of klantenadministratie is de nachtmerrie van elke ondernemer. Toch wordt hier niet altijd rekening mee gehouden bij het inrichten van de storage omgeving. Avnet Technology Solutions, NetApp en IBM hebben hiervoor gezamenlijk Maak Storage Eenvoudig opgezet. De bijbehorende website www.maakstorageeenvoudig.nl lieten zij door ons ontwikkelen. 

JNS Beheer
18-07-2011

Voor het ontwerp van de websites van JNS vastgoed en VVE beheer heeft onze ontwerper zich laten inspireren door de plaats waar de bedrijven zijn gevestigd, namelijk Barendrecht.

Tagcloud, event kalender en wisselende header in website Verebus
25-05-2011

Soms moet de website van een bedrijf snel ontwikkeld worden om live te laten gaan voor een specifiek evenement. Dat geldt ook voor de website van Verebus engineering . Dit paste gelukkig ook in onze planning, waardoor we snel konden schakelen. 

Infrapool: brengt ZZP'ers en opdrachtgevers in grond-, weg- en waterbouw bij elkaar
16-05-2011

Er bestaan al meerdere sites voor het plaatsen en zoeken van werk. Maar een speciale site voor het plaatsen en zoeken van werk in de grond-, weg- en waterbouw bestond nog niet. Met de komst van de website www.infrapool.nl is hier verandering in gekomen.

Titel 'sterkste website' voor burad.nl
18-04-2011

Het is al even geleden dat we de website van Burad uit Alphen aan den Rijn hebben ontworpen en gebouwd. Des te groter was de verrassing toen we hoorden dat de website van Burad in haar categorie als winnaar uit de bus was gekomen tijdens de sterkste website verkiezing. Als bouwer van de website werden we uitgenodigd voor de finale-avond van de sterkste schakel die werd georganiseerd door het zakenmagazine Rijnstreek Business.

Online solliciteren op website Goudriaan B.V.
07-09-2011

Een goede samenwerking tussen een reclamebureau en een internetbureau brengt goede websites voort. De samenwerking met Graphic Design verliep ook tijdens de bouw van de website van Goudriaan B.V. weer lekker. En dus is er ook weer een mooi resultaat uit voort gekomen.

Boerinn
27-07-2011

De Boerinn is een recreatie- en vergaderboerderij. Bezoekers kunnen deelnemen aan bijvoorbeeld Boerengolf en andere poldersporten. Maar ook is het mogelijk om een vergaderruimte te boeken of bijvoorbeeld personeelsfeesten te organiseren.

Capica Nieuws juni: Google plus one, wat is dat eigenlijk?
01-07-2011

Iedere maand verschijnt onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws op internet gebied. In het CapicaNieuws van de maand juni vind je een artikel over de nieuwe website van het CHIO Rotterdam, leggen we je uit wat supercookies zijn. En lees je de ins en outs van Google + en Google +1. 

Sliden door de uitspraken en het werk van Graphic Design
24-05-2011

Voor ieder bedrijf is een goede website belangrijk voor de uitstraling. Maar voor een ontwerpbureau is het extra belangrijk. Want je wordt dan direct beoordeeld op je ontwerpkwaliteiten. Dit geldt ook van Graphic Design . Het ontwerpbureau heeft de eigen sfeer op een mooie manier in beeld gebracht. Vooral de uitspraken en het portfolio in de slider laten zien waar ze voor staan.

Creatieve aanpak en creatieve website voor Rosan Gompers
03-05-2011

De meeste bedrijven werken al jaren op dezelfde manier. Maar soms kan het heel verfrissend zijn om de bedrijfscultuur te veranderen. En juist op dit vlak is Rosan Gompers company gespecialiseerd. Veranderprocessen pakt dit bedrijf met veel creativiteit aan.    

Zoek de easter eggs en win een (e)Ipod nano*
12-04-2011

Pasen is traditiegetrouw het feest waarop we massaal eieren gaan zoeken. Meestal zijn dit gekookte of chocolade eieren. Wij doen het eens anders.