Dit houdt ons

bezig

ons nieuws
Dealers MSE loggen in om zelf offertes te maken
30-11-2010

Op de website van ' Maak Storage Eenvoudig ' konden dealers al informatie vinden over de aangeboden oplossingen voor dataopslag. Maar 'Maak Storage Eenvoudig' wilde haar dealers meer mogelijkheden geven.

Een goed begin is het halve werk
04-11-2010

De vindbaarheid van je website verbeteren begint natuurlijk bij het begin. En dat is een goede techniek achter je website.

Capica Nieuws extra editie
12-10-2010

De vorige versie van de Capica website heeft inmiddels haar tweede verjaardag gevierd. En twee jaar is voor een website eigenlijk al een dame op leeftijd. Dus vonden we het tijd voor een verfrissende nieuwe website vol met de nieuwste internetsnufjes. Naar ons idee is dat uiteindelijk gelukt. Hoewel we tijdens de bouw wel onze lastigste klant bleken te zijn…  In deze extra editie van de nieuwsbrief loodsen we je langs die nieuwe internetsnufjes.

Nieuw woonconcept Etage3
04-10-2010

Afgelopen vrijdag 1 oktober opende De Troubadour Interieurs een nieuwe woonwinkel in Amstelveen: Etage3. De collectie van De Troubadour Interieurs groeide zo hard dat er onvoldoende ruimte was op de eerste en tweede verdieping. Daar is dus nu Etage3 bij gekomen. Je vindt hier een collectie die vooral jong, modern en trendy is.

Ik ben Ra: God van de zon
09-09-2010

Nederland is weer een aanbieder van zonnewarmte installaties rijker: ik ben ra. Het ontwerp van de website is verzorgd door Het Stormt. De techniek, waaronder de intro, is natuurlijk van onze eigen hand.

Animaties in Flash
17-08-2010

Voor je nieuwe website wil je graag een leuke intro, een mooi bladerboek of banner. Capica draait er de handen niet voor om. Het kan ons niet gek genoeg zijn.

Vacature: ervaren PHP ontwikkelaar
16-11-2010

Doen waar je goed in bent. Dat is onze visie. Internettechniek is ons vak. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als PHP ontwikkelaar, waarin je volop kansen hebt om mee te groeien in een jong en dynamisch bedrijf? Dan ben je bij Capica aan het goede adres.

Inschrijvingen op trainingen van TMC geautomatiseerd
21-10-2010

De website van TMC trainingen, management en consultancy was verouderd. Zowel het ontwerp als de functionaliteiten pasten niet meer bij de wensen van het bedrijf. Daarom schakelden zij Capica in voor een nieuw ontwerp van de site met de bijbehorende functionaliteiten.  

Capica in magazine 'Rotterdamse Zakenvrouwen'
07-10-2010

In het Holland Casino Rotterdam is afgelopen donderdag het magazine 'Rotterdamse Zakenvrouwen' gelanceerd. 57 zakenvrouwen uit Rotterdam en omgeving vertellen over hun beroep als ondernemer, over hun passies en drijfveren. Ook mijn verhaal maakt onderdeel uit van dit magazine.

Capica Nieuws september
01-10-2010

Wist je dat de maximale houdbaarheid van een website maar vijf jaar is? En als internetbureau willen we natuurlijk niet achter de digitale feiten aanlopen. Daarom zijn we nu druk bezig om de laatste hand te leggen aan onze nieuwe website. Binnenkort informeren we je hierover met een speciale editie van de nieuwsbrief. Nu even terug naar deze nieuwsbrief. Hierin vind je onder andere tips om bedrijfsmatig te twitteren. En bieden we een oplossing voor het vele knip- en plakwerk om een offerte te maken.  

Flash animatie under construction
02-09-2010

De Troubadour interieurs opent op 1 oktober een nieuwe woonwinkel: Etage 3. Speciaal voor deze lancering hebben we voor de 'under construction' pagina een flash animatie ontwikkeld. Deze pagina is speciaal ontwikkeld als teaser voor de opening van de nieuwe winkel op 1 oktober.

Celebrate for life
16-08-2010

Het steunen van goede doelen doen we uit de grond van ons hart. Daarom hebben we de sponsoring van de website Celebrate for life met beide handen aangegrepen. Capica heeft de ontwikkeling en hosting voor haar rekening genomen.

Leden van de Reeuwijkse ondernemers vereniging kunnen inloggen op de vernieuwde website
11-11-2010

De website van de Reeuwijkse ondernemers vereniging voldeed niet meer aan de wensen van de vereniging. En ook de vormgeving kon wel wat verfrissing gebruiken.

Google introduceert 'priority inbox'
18-10-2010

Google heeft een prioritymailbox ontwikkeld. Dat betekent dat de Gmail mailbox 'zelf' bedenkt welke mailtjes voor jou interessant zijn. Dit gebeurt onder andere aan de hand van jouw leesgedrag.  

Stel je eigen kinderfietszitjes samen op de Qibbel website
04-10-2010

Producten voor kinderen hebben vaak iets met elkaar gemeen: je kunt de styling helemaal aanpassen aan je eigen smaak. Voor fietszitjes bestond die mogelijkheid nog niet. Qibbel heeft hierin verandering gebracht met een  voor- en achterzitje die helemaal naar de eigen smaak zijn aan te passen.

Woonboek op internet
21-09-2010

Natuurlijk zijn we op alle projecten die we doen trots, maar de nieuwe website van De Troubadour Interieurs staat toch wel erg hoog op ons lijstje.

Capica Nieuws augustus
26-08-2010

Net terug van vakantie? Je denkt weer rustig aan te beginnen... Maar dan realiseer je je dat het jaar nog maar vier maanden duurt en dat er nog veel op je to do lijstje van 2010 staat. Zoals bijvoorbeeld je website vernieuwen of een maandelijkse e-mailnieuwsbrief versturen. Onderneem snel actie en neem contact met ons op. 

Rotterdam Climate Proof
10-08-2010

De stad Rotterdam kan in de toekomst 100% klimaatbestendig zijn. Om dit te realiseren is het nodig om de uitstoot van CO2 te verminderen. De gemeente Rotterdam heeft hiervoor het Rotterdam Climate Initiative in het leven geroepen.