Laat je

inspireren

door onze online wereld

Onze blogs
Filter artikelen op
0
Malou 04-10-2018
API's kijken

Met de armen zwaaien, op de borst slaan en wild in het rond zwieren. Voor ons erg leuk om naar te kijken maar voor apen is het hun manier van met elkaar communiceren. Een middagje aapies kijken, erg vermakelijk! Maar hoe communiceren computerprogramma's met elkaar?

0
Minoe 26-04-2018
De zoektocht naar de juiste IT-nerd

Blijkbaar zijn we best wel goed in wat we doen (of werken we niet efficiënt genoeg). Wat zeker is, is dat we op korte termijn nieuwe collega's zoeken.

 
0
Malou 28-09-2018
Is jouw website over de houdbaarheidsdatum heen?

We doen het in de supermarkt, de koelkast en de voorraadkast. De producten checken op houdbaarheidsdatum. We willen natuurlijk alleen met verse en kwalitatieve producten werken om gasten een lekkere maaltijd te serveren. We doen het zelfs in onze kledingkast, waar we ons afvragen of een kledingstuk nog wel bij de trends passen. Klinkt allemaal heel logisch. Maar vraag jij je dit ook af als je naar je website kijkt? Is jouw website niet over de houdbaarheidsdatum heen?

0
Minoe 19-04-2018
De taal die HTML heet

Bij een nieuwe baan horen nieuwe collega's. Ik kende een aantal Capicanen al van de projecten die we samen uitvoerden. Mijn contactpersoon was meestal één van de projectleiders. Allen klantvriendelijk, servicegericht, communicatief vaardig en oplossingsgericht. Beetje zoals ik ben dus.

 
0
Malou 27-08-2018
Woord van de maand

Deepfakes, het woord van de maand waar we graag meer uitleg over geven. Deepfakes zijn video's waarbij machinelearning wordt toegepast om het gezicht van een persoon te vervangen door het gezicht van een ander. 

1
Minoe 13-04-2018
Adoptieplan, wat is dat nou weer?

Mijn nieuwe uitdaging bij Capica. Ik keek enorm uit naar de eerste werkdag. De avond ervoor ging ik extra vroeg naar bed, want ik wilde me natuurlijk niet meteen verslapen op mijn eerste werkdag.