Laat je

inspireren

door onze online wereld

Onze blogs
Filter artikelen op
0
Minoe 26-04-2018
De zoektocht naar de juiste IT-nerd

Blijkbaar zijn we best wel goed in wat we doen (of werken we niet efficiënt genoeg). Wat zeker is, is dat we op korte termijn nieuwe collega's zoeken.

0
Minoe 06-04-2018
Capicaan aan het woord: 3 jaar, 3 projecten en vele sprints verder

2015 was zo'n jaar. Ik stond stil in mijn ontwikkeling en sleepte mezelf elke ochtend weer uit bed. Het was tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.

 
0
Minoe 19-04-2018
De taal die HTML heet

Bij een nieuwe baan horen nieuwe collega's. Ik kende een aantal Capicanen al van de projecten die we samen uitvoerden. Mijn contactpersoon was meestal één van de projectleiders. Allen klantvriendelijk, servicegericht, communicatief vaardig en oplossingsgericht. Beetje zoals ik ben dus.

0
Eric 21-11-2017
Hoe sorteer je je content: de perfecte indeling van je website

Bij een nieuwe website kijk je natuurlijk naar het design en de techniek. Minstens net zo belangrijk is de content en de indeling daarvan. Want wanneer mensen je website bezoeken dan is er sprake van een behoefte, zoals bijvoorbeeld de vraag om informatie. Goede content sluit aan bij deze behoefte en geeft antwoord op de vraag. Om ervoor te zorgen dat de nieuwe website de juiste content bevat en dat je doelgroep deze content op een natuurlijke manier vindt organiseer ik contentsorteersessies. Over deze sessies vertel ik je graag meer in deze blog.

 
1
Minoe 13-04-2018
Adoptieplan, wat is dat nou weer?

Mijn nieuwe uitdaging bij Capica. Ik keek enorm uit naar de eerste werkdag. De avond ervoor ging ik extra vroeg naar bed, want ik wilde me natuurlijk niet meteen verslapen op mijn eerste werkdag.

0
Eric 20-11-2017
Online marketing trends voor 2018

Online marketing, ook wel internet marketing genoemd, is een vorm van marketing waarin producten en diensten online onder de aandacht gebracht worden bij de juiste doelgroep. Een vakgebied dat voortdurend in beweging is, bijvoorbeeld op het gebied van slimme data waarmee je nog gerichter kunt communiceren richting je doelgroep. Benieuwd naar de laatste trends en verwachtingen voor 2018? Ik vertel je er meer over in deze blog.