Laat je

inspireren

door onze online wereld

Onze blogs
Filter artikelen op
0
Jelle 18-10-2017
Capicaan aan het woord: Gaat niet, bestaat niet

In deze blogserie laten we Online Bedenkers van Capica aan het woord over hun werk bij Capica. Wat maakt hun werk zo leuk? En waarom hebben zij ooit voor Capica gekozen? In deze blog neemt projectleider Jelle je mee in zijn werk. In 2009 maakte ik voor het eerst kennis met Capica. Ik volgde destijds de opleiding 'Digital Media Design and Technology' en mocht hier stage lopen. Ik was toen al een echte 'doener' en ik kreeg gelukkig ook alle ruimte om nieuwe dingen aan te pakken (en dus ook te leren). Na mijn stage heb ik mijn studie afgerond en ben ik onder andere naar Tanzania gegaan om vrijwilligerswerk te doen. Wederom een leerzame periode.

0
Laird 22-08-2017
Ja maar, wat levert het je op

Ken je het gedachtengoed van Berthold Gunster over omdenken? Bij omdenken leer je op een ja-en-manier in het leven staan in plaats van een ja-maar-manier. Een manier van denken die we bij Capica volop omarmen. Sterker nog, we passen de theorie van omdenken al heel vaak toe (en vinden het nog leuk ook).  

 
0
Marléne 21-09-2017
Hoe bouw je een succesvolle online community

Een online community is een digitale verzamelplek waarbinnen mensen met een gezamenlijke interesse, overeenkomst of doel samen komen. Het intranet is een voorbeeld van zo'n online community en ook binnen het intranet kan er sprake zijn van (sub)communities. Maar wat bepaalt nu het succes van zo'n community?

0
Michael 16-08-2017
Capicaan aan het woord: liefde voor je werk

In deze blogserie laten we Capicanen aan het woord over hun werk bij Capica. Wat maakt hun werk zo leuk? En waarom hebben zij ooit voor Capica gekozen? In deze blog neemt webdeveloper Michael je mee in zijn werk.

 
0
Jeffrey 07-09-2017
Capicaan aan het woord: De puzzel compleet

In deze blogserie laten we Capicanen aan het woord over hun werk bij Capica. Wat maakt hun werk zo leuk? En waarom hebben zij ooit voor Capica gekozen? In deze blog neemt front-ender (en inmiddels ook software engineer in opleiding) Jeffrey je mee in zijn werk.

0
Jolanda 11-07-2017
Een succesvolle kick-off van het nieuwe intranet

Met het projectteam heb je de afgelopen weken hard gewerkt aan het nieuwe intranet. Na een laatste uitvoerige check is het moment daar…. Jullie nieuwe intranet gaat live. Een spannend moment en bovendien een belangrijk onderdeel in het totale adoptieproces. Bij Capica besteden we tijdens de implementatie daarom veel aandacht aan dit moment. Maar hoe zorg je nu voor een knallende kick-off?