Dit houdt ons

bezig

ons nieuws
Romy 18-11-2019
Capica op Het Nationaal Intranetsymposium 2019

Op dinsdag 12 november waren Capicanen Marléne, Karin en Shanna met een stand aanwezig op Het Nationaal Intranetsymposium. Op deze dag konden deelnemers intranetten bekijken en vergelijken van verschillende organisaties. Daarnaast konden zij inspiratie opdoen en werden zij aangespoord tot nadenken over onderwerpen als adoptie, het lange termijn succes van het intranet en het aansluiten van het intranet op organisatiedoelstellingen.

Shanna 04-10-2019
Werelddierendag

Het is vandaag Werelddierendag! De dag dat alle dieren extra aandacht verdienen. Wij vinden dat ook de mensen die zich elke dag inzetten voor dierenwelzijn vandaag in het zonnetje mogen worden gezet. Capica werkt al een aantal jaren samen met de Dierenbescherming en Vogelbescherming Nederland.

Shanna 26-09-2019
Capica op Het Nationaal Intranetsymposium 2019

Capica zal met een stand aanwezig zijn op Hét Nationaal Intranetsymposium van 12 November. Wij kijken er erg naar uit om nieuwe mensen te ontmoeten en meer te vertellen over ons Capica Intranet. Naast de stand van Capica, is er van alles te doen op het symposium. Bekijk hier het programma. Als relatie van Capica kun je gebruik maken van een leuke kortingsactie. Ben jij er ook bij?

Laird 30-07-2019
Hoe werkt het nieuwe Capica CMS?

Het Content Management Systeem vormt het kloppend hart van je website. Hierin beheer je je hele website en kun je aanpassingen doorvoeren. Zo ook bij het nieuwe CMS waar wij mee werken voor onze klanten. Maar hoe werkt dat nu, het Capica Content Management Systeem?

Romy 28-06-2019
Inspiratiesessie Positief Communiceren

Communiceren doen we allemaal, elke dag, op verschillende niveaus en manieren. Hoe vertaal je verbaal positief communiceren naar digitale communicatiemiddelen? Hoe zorg je ervoor dat je boodschap goed overkomt naar de verschillende interne doelgroepen? Suzanne Klijn en Marléne Baars nemen jullie mee in de wereld van communicatie, van verbaal naar digitaal!

Laird 27-03-2019
Capica op het Digital Workspace Event

Heb je ons gemist op het Intranet congres? Geen zorgen! Capica is ook van de partij op het Digital Workspace Event, georganiseerd door Frankwatching. 

Lieke 01-11-2019
De nieuwe website van Rijnstate Vriendenfonds

Maandag 28 oktober is de nieuwe website van Rijnstate Vriendenfonds live gegaan. Deze website is gebouwd in het nieuwste Capica CMS. Onze Capicanen zijn erg trots op dit project. Ben jij benieuwd waarom? Lees dan snel verder.

Karin 26-09-2019
Een nieuw intranet voor Stolze

Voor onze klant Stolze, waar we al een website voor hebben ontwikkeld, gaan we nu ook aan de slag met een nieuw intranet!

Karin 06-08-2019
De intranetdroom van Eleos

Eleos, de grootste christelijke aanbieder van geestelijke gezondheidszorg, heeft een droom voor hun nieuwe sociale intranet.

Office Manager Natascha 10 jaar in dienst
01-07-2019

Vandaag is onze Office Manager Natascha precies 10 jaar in dienst en dat moest uiteraard gevierd worden! 

Malou 21-06-2019
De nieuwste videoreferentie van de Veiligheidsregio!

Vorige maand zijn we op pad geweest met onze klant Veiligheidsregio Zuid-Holland-Zuid (VRZHZ) om opnames te maken voor de nieuwste videoreferentie. Na eventjes wachten is het nu zover en kunnen wij eindelijk deze geweldige video laten zien! 

Marléne 22-03-2019
Weer een geslaagd Congres Intranet!

Gisteren was het team van Capica wederom aanwezig op het Congres Intranet & Digital Workplace in de Jaarbeurs Utrecht.

Shanna 01-11-2019
Het intranet van ABB Bouwgroep is live!

Het was tijd voor taart bij Capica, want het nieuwe intranet van ABB Bouwgroep is live. "Wat ik leuk vind aan het samenwerken met deze klant is dat zij vaak met input en aanvullingen kwamen voor het intranet, waar wij vervolgens nieuwe oplossingen voor ontwikkelden. Ik vind het intranet van ABB Bouwgroep heel mooi geworden!" aldus Romy, projectmanager bij Capica.

Malou 26-09-2019
Even voorstellen!

Deze maand heeft Capica een nieuw teamlid gekregen. Shanna is aan de slag gegaan als Marketing & Communicatie manager bij Capica. Wellicht heb jij haar al ontmoet tijdens onze zomerborrel. Mocht je haar gemist hebben, stelt zij zich graag even voor middels deze blog.

Malou 30-07-2019
Opvolger gezocht voor projectmanager Jelle!

Na een aantal succesvolle jaren heeft projectmanager Jelle besloten dat het tijd is voor een nieuwe uitdaging! Wij stelden Jelle nog een paar allerlaatste vragen voor zijn opvolger en omschrijft zijn vertrouwde werkplek van de afgelopen jaren als 'een mooie plek die als thuis voelt. Waar je kansen en ruimte krijgt om je verder te ontwikkelen in je functie maar ook als mens.'

Romy 28-06-2019
Een nieuw intranet voor ABB Bouwgroep

ABB Bouwgroep is al meer dan 50 jaar toonaangevend in ontwikkelen en bouwen. Het familiebedrijf telt ondertussen ruim 150 medewerkers, maar collegialiteit en een familiair karakter staan nog hoog in het vaandel. Daarom is gekozen voor een uitbreiding met een sociaal intranet, die de medewerkers nog meer met elkaar verbindt.

Lieke 17-04-2019
Ook DWE 2019 geslaagd!

Op dinsdag 16 april hebben wij als partner meegedaan aan het Digital Workspace Event 2019, georganiseerd door Frankwatching. Ook dit event was zeer geslaagd! De Capicastand was weer opgebouwd en trok veel bekijks. 

Malou 07-03-2019
Congres Intranet & Digital Workplace 2019

Donderdag 21 maart wordt het jaarlijkse Congres Intranet & Digital Workspace gehouden. Ook dit jaar is Capica weer van de partij met een gloednieuwe stand en leuke goodies. Het congres wordt gehouden in de Jaarbeurs Utrecht.