Even voorstellen!

De­ze maand heeft Ca­pi­ca een nieuw team­lid ge­kre­gen. Shan­na is aan de slag ge­gaan als Mar­ke­ting & Com­mu­ni­ca­tie ma­na­ger bij Ca­pi­ca. Wel­licht heb jij haar al ont­moet tij­dens on­ze zo­mer­bor­rel. Mocht je haar ge­mist heb­ben, stelt zij zich graag even voor mid­dels de­ze blog.

Malou 26-09-2019 Contact

Hoi al­le­maal! Ik ben Shan­na, de nieu­we Ca­pi­caan. Mijn huis staat in Ca­pel­le aan den IJs­sel, en daar woon ik sa­men met mijn vriend Nathan en on­ze kat ge­naamd Jay. Wan­neer ik thuis ben speel ik graag spel­le­tjes met vrien­den of kijk ik Net­flix met Nathan. Ik vind het ook heer­lijk om uit eten te gaan, een dans­je te doen of te shop­pen. Daar­naast ben ik vaak te vin­den op stal, waar ik het paard ver­zorg van een vrien­din van mij. Paard­rij­den doe ik al sinds mijn acht­ste en mijn meis­jes­droom is nog steeds om ooit mijn ei­gen paard te heb­ben. In mijn eer­ste week bij Ca­pi­ca heb­ben wij trou­wens met­een een feest­je ge­vierd, want ik ben in sep­tem­ber 26 jaar ge­wor­den.

Tij­dens mijn hbo-op­lei­ding Com­mer­ci­ë­le Eco­no­mie op het Avans Ho­ge­school in Bre­da merk­te ik dat ik het erg leuk vind om met mar­ke­ting be­zig te zijn. Ik heb er­va­ring op­ge­daan met het be­he­ren van nieuws­brie­ven, so­ci­al me­dia en web­si­tes. Daar­naast heb ik een stra­te­gisch mar­ke­ting­plan ge­schre­ven voor een or­ga­ni­sa­tie en heb ik een on­li­ne mar­ke­ting trai­nees­hip ge­volgd waar­bij ik di­ver­se cer­ti­fi­ca­ten heb be­haald. Ver­der heb ik er­va­ring op­ge­daan als SEA-con­sul­tant voor ver­schil­len­de be­drij­ven. Bij Ca­pi­ca heb ik he­le­maal mijn plek ge­von­den. Veel di­ver­si­teit in mijn werk­zaam­he­den, daar houd ik van. Je zult mij o.a. te­gen­ko­men op so­ci­al me­dia, in de nieuws­brief, via pro­mo­tie­ma­te­ri­aal en op de web­si­te van Ca­pi­ca. Ook ga ik mij be­zig­hou­den met het ma­ken van klant­ca­ses en vi­deo­re­fe­ren­ties, dus wel­licht bel ik jou op voor een leuk in­ter­view!

Ik voel­de mij van­af het eer­ste mo­ment met­een thuis bij Ca­pi­ca. Het team van Ca­pi­ca is erg leuk om mee sa­men te wer­ken, en ik kijk ook erg uit naar de sa­men­wer­king met jul­lie. We spre­ken el­kaar snel!