Het intranet van ABB Bouwgroep is live!

Het was tijd voor taart bij Ca­pi­ca, want het nieu­we in­tra­net van ABB Bouw­groep is li­ve. "Wat ik leuk vind aan het sa­men­wer­ken met de­ze klant is dat zij vaak met in­put en aan­vul­lin­gen kwa­men voor het in­tra­net, waar wij ver­vol­gens nieu­we op­los­sin­gen voor ont­wik­kel­den. Ik vind het in­tra­net van ABB Bouw­groep heel mooi ge­wor­den!" al­dus Ro­my, pro­ject­ma­na­ger bij Ca­pi­ca.

Shanna 01-11-2019 Contact

Het nieu­we in­tra­net is ont­wik­keld met de vol­le­di­ge huis­stijl van de web­si­te van ABB Bouw­groep. Ze ma­ken ge­bruik van een nieu­we ban­ner mo­du­le, waar­mee op el­ke pa­gi­na een an­de­re ban­ner kan wor­den in­ge­steld. Daar­naast is er goed ge­bruik ge­maakt van beeld­ma­te­ri­aal in de mo­du­les, van af­beel­din­gen bij het nieuws­over­zicht en de eve­ne­men­ten­ka­len­der tot het smoe­len­boek.

Een an­de­re nieu­we mo­ge­lijk­heid bij het in­tra­net van ABB Bouw­groep zijn de in­ge­bouw­de tab­bla­den. Hier­door kan er over het he­le in­tra­net ge­fil­terd wor­den op ca­te­go­rie­ën zo­als per­so­neels­za­ken, OR en per­so­neels­ver­e­ni­ging. Bin­nen dit tab­blad zie je bij­voor­beeld nieuws­be­rich­ten die be­trek­king heb­ben op de ge­ko­zen ca­te­go­rie.

Daar­naast ge­bruikt ABB Bouw­groep de nieuw­ste ver­sie van on­ze app om ook zon­der de be­schik­king van een lap­top of pc, toe­gang te heb­ben tot de in­for­ma­tie uit het in­tra­net.

On­ze Ca­pi­ca­nen kij­ken te­rug op een fij­ne sa­men­wer­king, en we zijn trots op het op­ge­le­ver­de pro­duct!