De nieuwe website van Rijnstate Vriendenfonds

Maan­dag 28 ok­to­ber is de nieu­we web­si­te van Rijn­sta­te Vrien­den­fonds li­ve ge­gaan. De­ze web­si­te is ge­bouwd in het nieuw­ste Ca­pi­ca CMS. On­ze Ca­pi­ca­nen zijn erg trots op dit pro­ject. Ben jij be­nieuwd waar­om? Lees dan snel ver­der.

Lieke 01-11-2019 Contact

Op de web­si­te van Rijn­sta­te Vrien­den­fonds kun je on­li­ne do­ne­ren. Je kunt op de web­si­te je ei­gen pro­ject aan­ma­ken. Dit zijn vaak pro­jec­ten waar geen geld voor is bin­nen het zie­ken­huis zo­als bij­voor­beeld on­der­zoe­ken, zorg­ver­nieu­wings­pro­jec­ten en pa­ti­ën­ten­voor­zie­nin­gen. Ver­vol­gens wordt dit pro­ject goed­ge­keurd door het zie­ken­huis, en kun je er ac­ties voor het in­za­me­len van geld aan ver­bin­den. Hier zit een uit­ge­brei­de work­flow ach­ter, die wij tech­nisch heb­ben ont­wik­keld om het pro­ces zo ef­fi­ci­ënt mo­ge­lijk te ma­ken.

De web­si­te is ont­wik­keld in het nieu­we CMS. Een van de ve­le voor­de­len hier­van is het re­al­ti­me to­nen van de web­pa­gi­na's. Ook wordt er ge­bruik ge­maakt van een mo­du­lai­re op­bouw waar­door de web­si­te mak­ke­lijk te be­he­ren is. Het nieu­we Ca­pi­ca CMSLees hier meer over het nieu­we Ca­pi­ca CMS.

On­ze Ca­pi­ca­nen heb­ben hard ge­werkt aan de web­si­te voor Rijn­sta­te Vrien­den­fonds en wij vin­den het mooi dat we door mid­del van de nieu­we web­si­te kun­nen bij­dra­gen aan dit goe­de doel.