Inspiratiesessie Positief Communiceren

Com­mu­ni­ce­ren doen we al­le­maal, el­ke dag, op ver­schil­len­de ni­veaus en ma­nie­ren. Hoe ver­taal je ver­baal po­si­tief com­mu­ni­ce­ren naar di­gi­ta­le com­mu­ni­ca­tie­mid­de­len? Hoe zorg je er­voor dat je bood­schap goed over­komt naar de ver­schil­len­de in­ter­ne doel­groe­pen? Su­zan­ne Klijn en Mar­lé­ne Baars ne­men jul­lie mee in de we­reld van com­mu­ni­ca­tie, van ver­baal naar di­gi­taal!

Romy 28-06-2019 Contact

Tij­dens de in­spi­ra­tie­ses­sie po­si­tief com­mu­ni­ce­ren gaan we aan de slag met hoe we op een po­si­tie­ve ma­nier met el­kaar en met me­de­wer­kers kun­nen com­mu­ni­ce­ren me­de ge­bruik­ma­kend van tech­niek. Je krijgt tips & tricks hoe je po­si­tie­ve com­mu­ni­ca­tie kan in­zet­ten, wat je er­mee kan be­rei­ken en hoe je dit goed ver­taalt naar di­gi­ta­le mid­de­len pas­send bij de juis­te doel­groep.

We be­gin­nen met een stuk­je the­o­rie waar­na we met el­kaar aan de slag gaan! Raak ge­ïn­spi­reerd door on­ze ver­ha­len en voor­beel­den uit de prak­tijk maar ook voor­al door el­kaar. Een in­spi­ra­tie­ses­sie waar je met nieu­we idee­ën en in­zich­ten van­daan komt en je er in de prak­tijk ge­lijk mee aan de slag kan!

Wan­neer: Vrij­dag 12 ju­li & vrij­dag 27 sep­tem­ber

Pro­gram­ma

09.30 - 09.45 uur In­loop

09.45 - 10.30 uur Pre­sen­ta­tie - Hoe com­mu­ni­ceer je met je col­le­ga's?

10.30 - 11.00 uur Ruim­te voor dis­cus­sie/groeps­ge­sprek

11.00 - 11.30 uur Af­slui­ting met kof­fie, thee en lek­kers 

Let op: de lo­ca­tie ver­schilt per da­tum!

Lo­ca­tie vrij­dag 12 ju­li: Rein­ders en van Soest, Van der Hoe­ven­straat 18 te Naald­wijk. 

Lo­ca­tie vrij­dag 27 sep­tem­ber: Ca­pi­ca on­li­ne be­den­kers, Cy­pres­baan 33B te Ca­pel­le aan den IJs­sel. Er is vol­doen­de gra­tis par­keer­ge­le­gen­heid voor het ge­bouw. 

Kos­ten: Gra­tis

Aan­mel­den: Geef je op door een mail te stu­ren naar mail­to:aan­mel­den@ca­pi­ca.nlaan­mel­den at ca­pi­ca dot nl on­der ver­mel­ding van je naam en het aan­tal per­so­nen. 

De­ze in­spi­ra­tie­ses­sie wordt ge­or­ga­ni­see­rd in sa­men­wer­king met part­ner Rijn­ders en van Soest.