Een nieuw intranet voor ABB Bouwgroep

ABB Bouw­groep is al meer dan 50 jaar toon­aan­ge­vend in ont­wik­ke­len en bou­wen. Het fa­mi­lie­be­drijf telt on­der­tus­sen ruim 150 me­de­wer­kers, maar col­le­gi­a­li­teit en een fa­mi­li­air ka­rak­ter staan nog hoog in het vaan­del. Daar­om is ge­ko­zen voor een uit­brei­ding met een so­ci­aal in­tra­net, die de me­de­wer­kers nog meer met el­kaar ver­bindt.

Romy 28-06-2019 Contact

Het in­tra­net voor ABB Bouw is niet een in­tra­net wat wij door­gaans ma­ken. Zo wordt de huis­stijl van ABB Bouw ver door­ge­voerd in het de­sign, meer dan bij an­de­re Ca­pi­ca in­tra­net­ten. Er wordt veel ge­werkt met beeld­ma­te­ri­aal, wat ook in lijn ligt met de cor­po­ra­te web­si­te. Ver­der heeft het in­tra­net maar liefst 5 ver­schil­len­de tabs ge­kre­gen, zo­dat je per com­mis­sie de bij­be­ho­ren­de con­tent ziet. Ook dit is een uit­brei­ding van het stan­daard Ca­pi­ca in­tra­net.  

Wij zijn blij dat ABB Bouw voor ons heeft ge­ko­zen en we gaan sa­men de ko­men­de tijd knal­len om hun per­fec­te in­tra­net neer te zet­ten!