Congres Intranet & Digital Workplace 2019

Don­der­dag 21 maart wordt het jaar­lijk­se Con­gres In­tra­net & Di­gi­tal Workspa­ce ge­hou­den. Ook dit jaar is Ca­pi­ca weer van de par­tij met een gloed­nieu­we stand en leu­ke goodies. Het con­gres wordt ge­hou­den in de Jaar­beurs Utrecht. 

Malou 07-03-2019 Contact

Wij leg­den com­mer­ci­eel di­rec­teur van Ca­pi­ca Mar­lé­ne Baars een aan­tal vra­gen voor over het con­gres. Hier­on­der een klei­ne sneak peak:

Wat houdt het Con­gres In­tra­net & Di­gi­tal Work­pla­ce pre­cies in?

"Het is een con­gres waar­bij je meer wordt mee­ge­no­men in de vraag­stel­ling: "hoe ga ik mijn me­de­wer­kers ver­bin­den" en "hoe kan ik mijn in­tra­net adop­tie­pro­ces ver­be­te­ren?". Ver­der zien be­zoe­kers wel­ke le­ve­ran­ciers op de markt zijn en kun­nen ze veel in­for­ma­tie ha­len. Op het con­gres zijn heel veel ver­schil­len­de spre­kers van­uit het be­drijfs­le­ven, die daar­mee te ma­ken en daar hun er­va­rin­gen de­len."

Wat kun­nen de be­zoe­kers ver­wach­ten van Ca­pi­ca op het con­gres?

"Op het con­gres wil­len we ie­der­een uit­no­di­gen om sa­men met ons naar ons pro­duct te kij­ken. We ge­ven graag ie­der­een een per­soon­lij­ke de­mon­stra­tie in on­ze stand. Ver­der kun je per­soon­lijk met ons in ge­sprek en daar­uit de high­lights pik­ken. Ons in­tra­net is zo groot dat we niet in 5 mi­nu­ten al­les kun­nen la­ten zien. We kun­nen wel met el­kaar kij­ken naar waar de be­hoef­te ligt en wat we daar­in kun­nen be­te­ke­nen met ons pro­duct. Ook als je vraagt meer ligt in ad­vies of con­sul­tan­cy, kun­nen wij je hel­pen."

Kom jij ook op don­der­dag 21 maart naar de Jaar­beurs in Utrecht? htt­ps://www.ca­pi­ca.nl/blog/op­ti­maal-voor­be­rei­den-op-het-in­tra­net-con­gres-2019Lees het he­le in­ter­view met Mar­lé­ne hier, zo­dat je op­ti­maal voor­be­reid bent!