Capica op Het Nationaal Intranetsymposium 2019

Ca­pi­ca zal met een stand aan­we­zig zijn op Hét Na­ti­o­naal In­tra­net­sym­po­si­um van 12 No­vem­ber. Wij kij­ken er erg naar uit om nieu­we men­sen te ont­moe­ten en meer te ver­tel­len over ons Ca­pi­ca In­tra­net. Naast de stand van Ca­pi­ca, is er van al­les te doen op het sym­po­si­um. Be­kijk hier het pro­gram­ma. Als re­la­tie van Ca­pi­ca kun je ge­bruik ma­ken van een leu­ke kor­tings­ac­tie. Ben jij er ook bij?

Shanna 26-09-2019 Contact

Wat is Hét Na­ti­o­naal In­tra­net­sym­po­si­um?

Wil je meer we­ten over de laat­ste ont­wik­ke­lin­gen van de di­gi­tal work­pla­ce en (so­ci­aal) in­tra­net? Ben je be­nieuwd naar het in­tra­net van twee or­ga­ni­sa­ties die een be­lang­rij­ke award heb­ben ge­won­nen? Be­zoek dan op 12 no­vem­ber Hét Na­ti­o­naal In­tra­net­sym­po­si­um. Ook on­der­wer­pen zo­als Of­fi­ce 365, Work­pla­ce by Fa­cebook en an­de­re sa­men­wer­kings­plat­forms ko­men aan bod.

Het sym­po­si­um wordt ge­or­ga­ni­seerd door Com­mu­ni­ca­tie­bu­reau De Wal­vis. Hét Na­ti­o­naal In­tra­net­sym­po­si­um vindt dit jaar voor de vijf­de keer plaats. Vo­rig jaar wa­ren er maar liefst 170 deel­ne­mers.

Pro­fi­teer van de kor­tings­ac­tie

Als re­la­tie van Ca­pi­ca pro­fi­teer je van 30 eu­ro kor­ting. Je kunt ge­bruik­ma­ken van dit aan­bod door je op te ge­ven via web­si­te in­tra­net­sym­po­si­umde web­si­te van het In­tra­net­sym­po­si­um. In het in­schrijf­for­mu­lier kun je ver­vol­gens aan­ge­ven: kor­tings­co­de Ca­pi­ca RIS2019.  

On­ze Ca­pi­ca­nen heb­ben er erg veel zin in, kom jij ook even bij on­ze stand langs?