Ook DWE 2019 geslaagd!

Op dins­dag 16 april heb­ben wij als part­ner mee­ge­daan aan het Di­gi­tal Workspa­ce Event 2019, ge­or­ga­ni­seerd door Frank­wat­ching. Ook dit event was zeer ge­slaagd! De Ca­pi­ca­stand was weer op­ge­bouwd en trok veel be­kijks. 

Lieke 17-04-2019 Contact

Dy­na­misch event

Het event was dy­na­misch en spran­ke­lend. Bij dit event ging het niet al­leen over­al in­tra­net­ten (in te­gen­stel­ling tot het In­tra­net Con­gres), maar het on­der­werp werd veel bre­der ge­trok­ken. Hoe ge­brui­ken ver­schil­len­de or­ga­ni­sa­ties tools en ken­nis om de di­gi­tal workspa­ce zo ef­fi­ci­ënt mo­ge­lijk in te rich­ten voor hun werk­ne­mers? Dat was de­ze dag de bood­schap. Ui­ter­aard zul­len we de ko­men­de we­ken weer zo­veel mo­ge­lijk van de op­ge­da­ne ken­nis de­len op de web­si­te en so­ci­al me­dia­ka­na­len. 

Di­ver­si­teit in het pro­gram­ma 

Door­dat het on­der­werp breed was, was er veel di­ver­si­teit in het pro­gram­ma met key­no­tes en break­out­ses­sies. Er wa­ren ge­noeg mo­ge­lijk­he­den om niet al­leen in­spi­ra­tie op te doen op het ge­bied van in­tra­net­ten of soft­wa­re, maar ook bij­voor­beeld over lei­der­schap en com­mu­ni­ca­tie. 

Fij­ne sa­men­wer­king

De sa­men­wer­king met Frank­wat­ching is pret­tig ver­lo­pen en het is zelfs al be­kend wan­neer het Di­gi­tal Workspa­ce Event vol­gend jaar zal plaats­vin­den: op don­der­dag 16 april 2020. Wij van Ca­pi­ca zul­len er in ie­der ge­val weer bij zijn!