Opvolger gezocht voor projectmanager Jelle!

Na een aan­tal suc­ces­vol­le ja­ren heeft pro­ject­ma­na­ger Jelle be­slo­ten dat het tijd is voor een nieu­we uit­da­ging! Wij stel­den Jelle nog een paar al­ler­laat­ste vra­gen voor zijn op­vol­ger en om­schrijft zijn ver­trouw­de werk­plek van de af­ge­lo­pen ja­ren als 'een mooie plek die als thuis voelt. Waar je kan­sen en ruim­te krijgt om je ver­der te ont­wik­ke­len in je func­tie maar ook als mens.'

Malou 30-07-2019 Contact

De plek die Jelle ach­ter­laat is er één waar hard wordt ge­werkt, waar je veel lol hebt met col­le­ga's en waar sa­men­wer­ken voor­op staat. Hij heeft zijn laat­ste ja­ren als pro­ject­ma­na­ger aan veel di­ver­se pro­jec­ten ge­werkt, van web­si­tes tot maat­werkap­pli­ca­ties. Hier­bij stond plan­nen en klant­con­tact al­tijd cen­traal. Jelle ver­telt: "Je bent de scha­kel tus­sen de klant en het tech­ni­sche team en bent ad­vi­seur én spar­ring­part­ner te­ge­lij­ker­tijd."

"Ik vond het klant­con­tact één van de leuk­ste din­gen bin­nen mijn rol als pro­ject­ma­na­ger. Men­sen blij ma­ken met mooie ap­pli­ca­ties waar ze echt iets aan heb­ben in hun da­ge­lijk­se werk." Ook geeft hij aan dat hij de di­ver­si­teit van klan­ten en pro­jec­ten erg leuk vond. "El­ke klant is an­ders en heeft an­de­re wen­sen. Om daar als pro­ject­ma­na­ger een co­ör­di­ne­ren­de rol in te spe­len ver­veelt nooit. In het pro­ces naar een mooi eind­re­sul­taat is per­soon­lijk con­tact be­lang­rijk, dat staat al­tijd hoog op de rang­lijst."

"Mijn op­vol­ger moet be­schik­ken over een door­pak­kers­men­ta­li­teit en een ech­te doe­ner zijn. Daar­naast moet je goed het over­zicht kun­nen be­wa­ren als er meer­de­re pro­jec­ten te­ge­lij­ker­tijd lo­pen en er zich ad-hoc din­gen voor­doen'. Jelle had nog een laat­ste ad­vies: 'Neem een taart­je mee op je eer­ste werk­dag, bij voor­keur ap­pel­taart. Mét slag­room! Want daar zijn Ca­pi­ca­nen gek op."

Ben jij de op­vol­ger van Jelle en voel jij je thuis bin­nen een ge­dre­ven pro­ject­team, be­staan­de uit Ka­rinKa­rin, Ro­myRo­my en Lie­keLie­ke, die da­ge­lijks werkt aan uit­een­lo­pen­de pro­jec­ten voor ver­schil­len­de klan­ten?Va­ca­tu­re Pro­ject­ma­na­ger Lees dan hier de va­ca­tu­re en we zien je sol­li­ci­ta­tie graag te­ge­moet!

Al­le va­ca­tu­resBe­kijk hier al on­ze va­ca­tu­res >>