De nieuwste videoreferentie van de Veiligheidsregio!

Vo­ri­ge maand zijn we op pad ge­weest met on­ze klant Vei­lig­heids­re­gio Zuid-Hol­land-Zuid (VRZ­HZ) om op­na­mes te ma­ken voor de nieuw­ste vi­deo­re­fe­ren­tie. Na even­tjes wach­ten is het nu zo­ver en kun­nen wij ein­de­lijk de­ze ge­wel­di­ge vi­deo la­ten zien! 

Malou 21-06-2019 Contact

 

Be­nieuwd naar het eind­re­sul­taat? Klik op de af­beel­ding hier­on­der om naar de vi­deo­re­fe­ren­tie te gaan.

Vi­deo­re­fe­ren­tie VRZ­HZRe­fe­ren­tie VRZ­HZ.png

 

Lees hier het he­le ver­slag over de op­na­me­dag:

Gis­te­ren zijn wij met on­ze klant VRZ­HZ de he­le dag op pad ge­weest om op­na­mes te ma­ken. De­ze op­na­mes wor­den ge­bruikt voor een vi­deo­re­fe­ren­tie van VRZ­HZ voor ons en een in­ter­ne pro­mo­tie­vi­deo van het in­tra­net van VRZ­HZ.

VRZ­HZ had des­tijds twee ver­ou­der­de in­tra­net­ten en zij heb­ben hun in­tra­net 'SI­Z' bij ons la­ten ont­wik­ke­len tot één func­ti­o­neel en so­ci­aal in­tra­net. Tij­dens de op­na­me­dag heb­ben wij com­mu­ni­ca­tie­me­de­wer­kers Hen­riet­te en Mi­chel­le mo­gen in­ter­vie­wen hier­over en heb­ben we een kijk­je ach­ter de scher­men ge­no­men bij de­ze Vei­lig­heids­re­gio.

De dag be­gon in Klaas­waal, waar sinds mei een gloed­nieu­we brand­weer­ka­zer­ne staat. Hier heb­ben op­na­mes ge­maakt van de brand­weer­wa­gen in ac­tie.

IMG-20190620-WA0070.jpg

Ver­vol­gens zijn we naar het vei­lig­heids­cen­trum en oe­fen­ter­rein Spi­nel ge­gaan, waar da­ge­lijks le­gio brand­weer­man­nen en -vrou­wen wor­den op­ge­leid en ge­traind. Ook hier heb­ben we mooie beel­den ge­maakt, on­der an­de­re van een na­ge­boots­te keu­ken­brand en het nieu­we bo­ven­grond­se zwem­bad waar ver­schil­len­de oe­fe­nin­gen en sce­na­ri­o's met be­trek­king tot het vluch­ten uit een he­li­k­o­per wor­den ge­oe­fend. De dag heb­ben we ge­ëin­digd op het kan­toor van de Vei­lig­heids­re­gio met de bij­be­ho­ren­de ka­zer­ne. Als mooie af­slui­ter van de dag werd de brand­weer­wa­gen met hoog­wer­ker naar bui­ten ge­re­den en mocht ie­der­een mee in het bak­je tot 32 me­ter hoog­te!

IMG-20190620-WA0062.jpg

Wij zijn al­le me­de­wer­kers van VRZ­HZ, de ka­zer­nes en Spi­nel dank­baar voor hun gast­vrij­heid en de­ze tof­fe dag! Al­les mocht en kon, waar­door we prach­ti­ge beel­den heb­ben kun­nen ma­ken. Bin­nen­kort kun je het re­sul­taat van de vi­deo­re­fe­ren­tie be­kij­ken!

20190620_143924.jpg