Werelddierendag

Het is van­daag We­reld­die­ren­dag! De dag dat al­le die­ren ex­tra aan­dacht ver­die­nen. Wij vin­den dat ook de men­sen die zich el­ke dag in­zet­ten voor die­ren­wel­zijn van­daag in het zon­ne­tje mo­gen wor­den ge­zet. Ca­pi­ca werkt al een aan­tal ja­ren sa­men met de Die­ren­be­scher­ming en Vo­gel­be­scher­ming Ne­der­land.

Shanna 04-10-2019 Contact

"Wat ik het mooi­ste vind aan de sa­men­wer­king met de­ze or­ga­ni­sa­ties is dat je de enor­me pas­sie die zij heb­ben voor die­ren ook over­al te­rug­ziet in hun in­tra­net. Ie­der­een waar ik mee sa­men­werk maakt zich echt hard voor de die­ren. Ik vind het mooi dat wij hier door mid­del van het in­tra­net aan bij kun­nen dra­gen." ver­telt Lie­ke, pro­ject­ma­na­ger bij Ca­pi­ca.

Mo­men­teel zijn on­ze Ca­pi­ca­nen be­zig om het in­tra­net van de Die­ren­be­scher­ming uit te brei­den met de mo­ge­lijk­heid om in te schrij­ven voor work­shops en is het in­tra­net van Vo­gel­be­scher­ming Ne­der­land uit­ge­breid met ex­per­ti­ses. Lees ook on­ze ca­ses 'Ca­se Die­ren­be­scher­mingCol­lec­te­por­taal le­vert Die­ren­be­scher­ming for­se tijds­winst op' en 'Ca­se Vo­gel­be­scher­ming300 men­sen ac­tief op ex­tra­net van Vo­gel­be­scher­ming Ne­der­land'.

Fij­ne die­ren­dag!