Van wens naar

werkelijkheid

Onze cases
Filter artikelen op
Intranet | Dierenbescherming

Samenwerken via een flexibel intranet

Shir­ley Voor­spuij van De Die­ren­be­scher­ming ging 6 maan­den ge­le­den met de pro­ject­groep in­tra­net op zoek naar een nieuw in­tra­net­plat­form: 'Ons vo­ri­ge in­tra­net was on­vol­doen­de flexi­bel. Voor ie­de­re aan­pas­sing moesten we aan­klop­pen bij on­ze le­ve­ran­cier. Bo­ven­dien mis­ten we de mo­ge­lijk­heid om sa­men te wer­ken via het in­tra­net en wil­den we meer in­ter­ac­tie.' Met de pro­ject­groep stel­de zij een pro­gram­ma van ei­sen op en wer­den 3 le­ve­ran­ciers uit­ge­no­digd voor een pre­sen­ta­tie van hun pro­duct. 'De pre­sen­ta­tie van Ca­pi­ca in­tra­net was hel­der en sloot het bes­te aan bij on­ze wen­sen, daar­om ko­zen we voor Ca­pi­ca in­tra­net', ver­telt Shir­ley.

Lees meer over Samenwerken via een flexibel intranet
Software | My Tsubaki

Online voorraadbeheer en direct bestellen

Op­ti­ma­le ser­vi­ce voor hun klan­ten, dat was waar­om Tsu­baki­mo­to Eu­ro­pe op zoek ging naar een ap­pli­ca­tie die klan­ten kan voor­zien van de­tail­in­for­ma­tie over hun pro­duc­ten, pro­duc­tie­pro­ces en het vol­gen van het be­stel­pro­ces. Frits Been­hak­ker: "Om on­ze klan­ten van de juis­te in­for­ma­tie te voor­zien, was het nood­za­ke­lijk om kop­pe­lin­gen te ma­ken met on­ze an­de­re be­drijfs­ap­pli­ca­ties. Dit is een in­ge­wik­keld pro­ces en dus gin­gen we op zoek naar een par­tij met vol­doen­de ex­per­ti­se. In Ca­pi­ca von­den we die par­tij."

Lees meer over Online voorraadbeheer en direct bestellen
Software | Opnieuw Thuis

Van vluchteling naar buurtgenoot

Vluch­te­lin­gen die een ver­blijfs­ver­gun­ning (ver­gun­ning­hou­ders) krij­gen, moe­ten van­uit het asiel­zoe­kers­cen­trum door­stro­men naar ei­gen woon­ruim­te. Dat kun­nen ze vaak niet zelf re­ge­len, om­dat ze nog geen net­werk heb­ben in Ne­der­land. Ei­gen woon­ruim­te is het be­gin van een nieu­we start voor de­ze vluch­te­lin­gen. Een start in de Ne­der­land­se sa­men­le­ving op weg naar in­te­gra­tie en werk. Ge­meen­ten heb­ben de taak om de huis­ves­ting goed te or­ga­ni­se­ren. Om hen te on­der­steu­nen met de­ze taak is het Plat­form op­nieuw thuis op­ge­richt. Dit is een sa­men­wer­kings­ver­band van ver­schil­len­de over­he­den en de koe­pel van wo­ning­cor­po­ra­ties. Het doel is om ken­nis tus­sen par­tij­en te ont­slui­ten, cre­a­tie­ve op­los­sin­gen te vin­den en pro­ces­sen te ver­be­te­ren.

Lees meer over Van vluchteling naar buurtgenoot
Website | www.welex.nl

Wereldwijd een van de grootste producenten van draglineschotten

Welex is we­reld­wijd een van de groot­ste pro­du­cen­ten van hard­hou­ten drag­li­ne­schot­ten. De­ze schot­ten wor­den ge­bruikt voor het (tij­de­lijk) toe­gan­ke­lijk ma­ken van een on­ver­har­de on­der­grond. Daar­naast le­ve­ren zij nog een aan­tal an­de­re hout­pro­duc­ten. Na­dat we een aan­tal jaar ge­le­den de web­si­te van Welex had­den ge­maakt, heb­ben we nu de cor­po­ra­te web­si­te ge­heel ver­nieuwd en een ex­tra web­si­te voor drag­li­ne­schot­ten ge­maakt.

Lees meer over Wereldwijd een van de grootste producenten van draglineschotten
Website | www.zellingen.nl

Vernieuwde website De Zellingen sluit aan bij doelgroep

Steeds meer ou­de­ren zijn on­li­ne te vin­den. En dat mer­ken ze bij zorg­in­stel­ling De Zel­lin­gen ook. Hun cli­ën­ten heb­ben steeds meer be­hoef­te aan on­li­ne in­for­ma­tie. Voor De Zel­lin­gen re­den om de web­si­te te ver­nieu­wen. Het ont­werp heeft De Zel­lin­gen in han­den ge­legd van Thie­len­Pe­ters, waar­na wij aan de slag zijn ge­gaan met het de tech­niek van de web­si­te. Door de gro­te fonts en de be­perk­te me­nu-items is het ont­werp heel ge­schikt voor ou­de­ren.

Lees meer over Vernieuwde website De Zellingen sluit aan bij doelgroep
Website | www.stolze.nl

Website Stolze in zes talen te beheren

Stol­ze is sinds 1969 uit­ge­groeid tot dé spe­ci­a­list voor elek­tro-, wa­ter-, be­lich­tings­tech­niek en ho­ge­druk­ne­vel voor de tuin­bouw. Van­uit de kan­to­ren in Maas­dijk en Aals­meer be­die­nen zij klan­ten over de he­le we­reld. De web­si­te stol­ze.nl is daar­om voor meer­de­re ta­len te be­he­ren.

Lees meer over Website Stolze in zes talen te beheren
Website | www.ldsupport.nl

Corporate website en meerdere subwebsites voor L&D Support

L&D sup­port maakt ta­lent­me­tin­gen, die aan­ge­ven wat de leer- en ont­wik­kel­mo­ge­lijk­he­den en be­hoef­ten van een per­soon zijn. Voor ver­schil­len­de doel­groe­pen be­staan ver­schil­len­de me­tho­des. En dus heb­ben we voor de­ze or­ga­ni­sa­tie ook meer­de­re web­si­tes ont­wik­keld. Een cor­po­ra­te web­si­te en een sub­si­te voor ie­de­re me­tho­de. Bo­ven­dien zijn al­le web­si­tes in drie ver­schil­len­de ta­len be­schik­baar.

Het on­der­houd van meer­de­re web­si­tes in meer­de­re ta­len kan al snel een tijd­ro­ven­de klus zijn. In het Con­tent Ma­na­ge­ment Sys­teem XMS heb­ben we hier re­ke­ning mee ge­hou­den. De ver­schil­len­de web­si­tes en ta­len kun­nen in één por­tal wor­den on­der­hou­den.

Lees meer over Corporate website en meerdere subwebsites voor L&D Support
Software | DMCZ Magazine

Resultaten van betere zorg voor chronische ziekten in online magazine

Eén van de pro­gram­ma's van Zon­MW is Di­sea­sema­na­ge­ment Chro­ni­sche Ziek­ten (DM­CZ). En heeft als doel om be­te­re zorg te bie­den aan men­sen met chro­ni­sche aan­doe­nin­gen. De mooi­ste re­sul­ta­ten ko­men sa­men in het on­li­ne DM­CZ E-Ma­ga­zi­ne. Dit ma­ga­zi­ne heb­ben we in op­dracht van Leene Com­mu­ni­ca­tie ont­wor­pen bin­nen de huis­stijl van Zon­MW en ver­vol­gens tech­nisch ont­wik­keld. Het ma­ga­zi­ne kan ook op ta­blets en smartpho­nes be­ke­ken wor­den.

Lees meer over Resultaten van betere zorg voor chronische ziekten in online magazine