Van wens naar

werkelijkheid

Onze cases
Filter artikelen op
Software

Personeel kan zich makkelijk en snel inplannen met maatwerkapplicatie

Naast het Ca­pi­ca in­tra­net en het ont­wik­ke­len van web­si­tes ver­ta­len wij ook werk­pro­ces­sen naar ef­fi­ci­ën­te di­gi­ta­le work­flows. Voor on­ze klant Ed Wal­cott van Loy­al­ty Se­cu­ri­ty heb­ben we een ap­pli­ca­tie ont­wik­ke­lend waar­mee hij snel en mak­ke­lijk per­so­neel kan plan­nen. Naast tijd­winst, over­zicht en meer flexi­bel kun­nen wer­ken le­vert het hem ook meer ge­mak op voor zijn be­schik­ba­re me­de­wer­kers. Loy­al­ty Se­cu­ri­ty be­staat al sinds 2001 en ver­bind klan­ten uit de ho­re­ca- en eve­ne­men­ten­bran­che met be­vei­li­gings­me­de­wer­kers.

Lees meer over Personeel kan zich makkelijk en snel inplannen met maatwerkapplicatie
Intranet

Nieuw intranet voor Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid

Voor de Vei­lig­heids­re­gio Zuid-Hol­land-Zuid (VRZ­HZ) heb­ben wij een in­tra­net ont­wik­keld, ge­naamd 'SI­Z'. Hoe dit in­tra­net tot stand is ge­ko­men, is te zien in on­der­staan­de vi­deo­re­fe­ren­tie.

Lees meer over Nieuw intranet voor Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid
Intranet

Een efficiëntere werkplek met het Capica intranet

Na het en­thou­si­as­te start­tra­ject van het Ca­pi­ca in­tra­net bij Stich­ting Kin­der­op­vang Pur­me­rend, heeft Stich­ting Kin­der­op­vang Oegst­geest (SKO) de­zelf­de vraag bij Ca­pi­ca neer­ge­legd. Zij heb­ben de wens voor een in­tra­net die de werk­plek mak­ke­lij­ker, ef­fi­ci­ën­ter en ook leu­ker maakt. Hier­voor zijn ze bij ons aan het goe­de adres!

Lees meer over Een efficiëntere werkplek met het Capica intranet
Website

De website als online visitekaartje

De web­si­te van Ro­se Vi­sa­gie Hair­sty­ling vol­deed niet meer aan de ver­wach­tin­gen van ei­ge­na­res­se Ro­si­ta. De web­si­te was niet meer res­pon­si­ve en be­vat­te over­da­dig veel in­for­ma­tie. Het was dus tijd voor iets nieuws!

Lees meer over De website als online visitekaartje
Intranet

Een nieuw intranet voor Stichting Kinderopvang Purmerend

Stich­ting Kin­der­op­vang Pur­me­rend (SKOP) was toe aan een nieuw in­tra­net. Het hui­di­ge in­tra­net vol­deed niet meer aan de ver­wach­tin­gen en ze wil­den graag iets nieuws. Zo­doen­de kwa­men ze met hun hulp­vraag bij Ca­pi­ca uit! Vol en­thou­si­as­me zijn we aan de slag ge­gaan om een pas­send in­tra­net te le­ve­ren. SKOP heeft ge­ko­zen voor het ba­sis­pak­ket met een aan­tal aan­vul­len­de mo­du­les. 

Lees meer over Een nieuw intranet voor Stichting Kinderopvang Purmerend
Intranet

Sociaal intranet met veel ruimte voor nieuws

Hoe breng je 900 me­de­wer­kers ef­fi­ci­ënt met el­kaar in con­tact? De op­los­sing voor No­va­dic-Ken­tron was een nieuw mo­dern in­tra­net. Fem­ke van No­va­dic-Ken­tron: "We wil­den een so­ci­aal in­tra­net met veel ruim­te voor nieuws. Dat was een ver­eis­te voor on­ze in­ter­ne com­mu­ni­ca­tie."

Lees meer over Sociaal intranet met veel ruimte voor nieuws
Website

Nieuwe website, betere online klantbeleving

In de zo­mer van 2018 lan­ceer­de Wi­dek een nieu­we mar­ke­ting­stra­te­gie voor het la­bel Qib­bel. Ze ont­wik­kel­den een nieuw fiets­stoel­tje en daar hoort een nieu­we web­si­te bij. "Ik wil de on­li­ne klant­be­le­ving ver­be­te­ren. Ca­pi­ca heeft ons daar goed bij ge­hol­pen", zegt Swen van den Hen­gel van Wi­dek.

Lees meer over Nieuwe website, betere online klantbeleving
Software

Maatwerkapplicatie laat patienten en verwijzers sneller inschrijven

Voor Tand­In­Zicht ont­wik­kel­den wij een maat­werk ap­pli­ca­tie zo­dat nieu­we pa­ti­ën­ten zich di­gi­taal, ef­fi­ci­ën­ter en ge­mak­ke­lij­ker kun­nen in­schrij­ven. Hoe de­ze ap­pli­ca­tie Tand­In­Zicht ge­hol­pen heeft en hoe de­ze tot stand is ge­ko­men? Dat ver­telt As­sis­tent-ma­na­ger Ke­vin Hen­driks in de vi­deo­re­fe­ren­tie.

Lees meer over Maatwerkapplicatie laat patienten en verwijzers sneller inschrijven