Van wens naar

werkelijkheid

Onze cases
Filter artikelen op
Website | www.waal.nl

Innovatieve website voor innovatieve bouwer

Wo­nen, wer­ken en le­ven zo­als u het zelf zou be­den­ken. Dat is waar Waal voor staat. Wij kun­nen niet an­ders dan vol­le­dig ach­ter de­ze fi­lo­so­fie staan. Want ook wij la­ten ons niet uit het veld slaan door nieu­we tech­nie­ken. We zet­ten net een stap­je ver­der. En zo krijg jij de web­si­te die he­le­maal past bij jouw idee. Voor Waal doen we dit al ja­ren. Dit keer in sa­men­wer­king met Bu­ro voor de Boeg. Sa­men ston­den we voor de uit­da­ging om de in­no­va­tie­ve ma­nier van bou­wen te­rug te la­ten ko­men in een in­no­va­tie­ve web­si­te.

Lees meer over Innovatieve website voor innovatieve bouwer
Website | www.detroubadour.nl

De gezelligste (online) woonwinkel van Nederland

Zo­lang we ons kun­nen her­in­ne­ren wer­ken we al voor De Trou­ba­dour. Hiel­den we ons in de be­gin­ja­ren al­leen be­zig met de tech­niek van de web­si­te en web­shop, nu ver­zor­gen we het he­le tra­ject. En heb­ben we we­ke­lijks con­tact om de web­si­te en web­shop nog ver­der te op­ti­ma­li­se­ren. Het stij­gen­de ge­bruik van mo­bie­le ap­pa­ra­ten tij­dens be­zoe­ken aan de­trou­ba­dour.nl was aan­lei­ding om een nieu­we res­pon­si­ve web­shop te ont­wer­pen en ont­wik­ke­len. Eén die be­ter vind­baar is en bo­ven­dien ge­bruiks­vrien­de­lij­ker voor de be­zoe­ker.

Lees meer over De gezelligste (online) woonwinkel van Nederland
Website | www.deerns.com

Wereldwijde adviseurs in installatietechniek sinds 1928

Deerns is in 10 lan­den ac­tief. Ie­der land heeft haar ei­gen web­si­te en sa­men heb­ben ze één over­koe­pe­len­de cor­po­ra­te web­si­te. De ken­nis die Deerns heeft over de mark­ten waar­in zij ope­re­ren de­len zij graag met ie­der­een die hier­van wil le­ren. Zij bren­gen idee­ën tot le­ven. De­ze fi­lo­so­fie moest dui­de­lijk te­rug­ko­men op de ver­nieuw­de web­si­tes.

Lees meer over Wereldwijde adviseurs in installatietechniek sinds 1928
Website | www.widek.nl

Fietsaccessoires van Hollandse bodem

Het oer Hol­land­se be­drijf Wi­dek pro­du­ceert fiets­ac­ces­soi­res, zo­als snel­bin­ders, fiets­bel­len, hand­vat­ten en fiets­zit­jes. Uniek is dat bij­na al­le on­der­de­len in de ei­gen fa­briek in Ne­der­land ge­pro­du­ceerd wor­den. En dát wil­de Wi­dek graag op de be­zoe­ker over­bren­gen. Zij ga­ven ons nog een mooie uit­da­ging mee. Zorg voor een cor­po­ra­te uit­stra­ling waar­bij al­le pro­duct­lij­nen tot hun recht ko­men.

Lees meer over Fietsaccessoires van Hollandse bodem