Een nieuw intranet voor SKO Oegstgeest

On­ze klant SKO Oegst­geest is het nieu­we jaar al­vast goed be­gon­nen, na­me­lijk met een nieuw in­tra­net. Om­dat wij het in­tra­net zo goed mo­ge­lijk la­ten aan­slui­ten op de or­ga­ni­sa­tie, is elk in­tra­net weer an­ders dan bij an­de­re or­ga­ni­sa­ties. Ook blij­ven we bij Ca­pi­ca al­tijd in ont­wik­ke­ling dus wor­den er re­gel­ma­tig nieu­we func­ties ont­wor­pen. Voor het in­tra­net van SKO Oegst­geest heb­ben wij een nieu­we mo­ge­lijk­heid ont­wik­keld in het kwa­li­teits­hand­boek.

Romy 10-01-2020 Contact

Een nieu­we work­flow in het kwa­li­teits­hand­boek

Het in­tra­net van Stich­ting Kin­der­op­vang Oegst­geest is erg mooi ge­wor­den. Het kwa­li­teits­hand­boek heeft hier­bij ex­tra aan­dacht ge­kre­gen. De mo­du­le Kwa­li­teits­hand­boek is een di­gi­ta­le kwa­li­teits­be­wa­ker waar be­leids­do­cu­men­ten, pro­to­col­len en pro­ce­du­res wor­den op­ge­sla­gen. Voor het SKO hand­boek heb­ben on­ze Ca­pi­ca­nen een work­flow ont­wik­keld, waar­bij ver­schil­len­de rol­len kun­nen wor­den toe­ge­we­zen aan per­so­nen.

De eer­ste rol is van de be­heer­der, die kan al­le do­cu­men­ten in het kwa­li­teits­hand­boek wij­zi­gen, pu­bli­ce­ren en ver­wij­de­ren. Om be­heer­der­sta­ken van do­cu­men­ten uit han­den te ge­ven, kan hij een ei­ge­naar toe­wij­zen aan een do­cu­ment. Een ei­ge­naar van een do­cu­ment kan al­leen zijn ei­gen do­cu­men­ten be­wer­ken. Het ge­wij­zig­de do­cu­ment ver­stuurt hij ver­vol­gens te­rug naar de be­heer­der, die het do­cu­ment con­tro­leert en pu­bli­ceert. Daar­naast kan de be­heer­der er voor kie­zen om het do­cu­ment ex­tra te la­ten na­kij­ken door een con­tro­leur. De con­tro­leur kijkt als ex­tra paar ogen het do­cu­ment na op juist­heid en vol­le­dig­heid, en kop­pelt dit weer te­rug aan de be­heer­der. Op de­ze ma­nier kan er op een ef­fi­ci­ën­te ma­nier wor­den sa­men­ge­werkt en wordt de kwa­li­teit van het hand­boek ge­waar­borgd.

Ont­wik­ke­ling van het in­tra­net

De­ze nieu­we func­tie in het kwa­li­teits­hand­boek is een van de ve­le voor­beel­den van de ont­wik­ke­ling van het in­tra­net. Zo zijn er nog tal van an­de­re nieu­we mo­ge­lijk­he­den en wor­den er naast de ont­wik­ke­ling van de be­staan­de mo­du­les, ook steeds weer nieu­we mo­du­les ont­wor­pen. Wil jij hier­van op de hoog­te blij­ven? Houdt ons nieuws op de web­si­te, de nieuws­brief en so­ci­al me­dia dan goed in de ga­ten.

Team Ca­pi­ca wenst SKO Oegst­geest heel veel ple­zier van het nieu­we in­tra­net, en we kij­ken te­rug op een fij­ne sa­men­wer­king.