Een persoonlijke startpagina voor elke gebruiker

Wij zijn er­van over­tuigd dat men­sen veel meer ple­zier krij­gen in wat ze doen als ze zich écht ge­hol­pen voe­len. Niet al­leen door an­de­re men­sen, voor­al ook door het pro­duct dat ze ge­brui­ken. Vaak zien we dat ge­brui­kers zich moe­ten aan­pas­sen aan de mo­ge­lijk­he­den van het pro­duct. Wij zien wen­sen van de ge­brui­ker. Zo heeft el­ke ge­brui­ker in het Ca­pi­ca In­tra­net een per­soon­lij­ke start­pa­gi­na, die naar wens is in te rich­ten.

Romy 20-05-2020 Contact

Het in­stel­len van start­ven­sters

De per­soon­lij­ke start­pa­gi­na in het in­tra­netin­tra­net be­staat uit drie tab­bla­den, wel­ke de ge­brui­ker zelf kan vul­len met start­ven­sters. Een start­ven­ster geeft een be­knopt over­zicht van de in­houd van de be­tref­fen­de mo­du­lemo­du­le. El­ke mo­du­le heeft zijn ei­gen start­ven­ster. Wan­neer je op een item in het start­ven­ster klikt, word je door­ge­leid naar de mo­du­le waar de vol­le­di­ge in­houd van het item te vin­den is.

Door mid­del van in­stel­lin­gen kun je be­pa­len hoe­veel items je in het start­ven­ster wilt zien, zo­als de hoe­veel­heid nieuws­be­rich­ten in het start­ven­ster van de mo­du­le Nieuws. Ook de in­de­ling waar je welk start­ven­ster wilt plaat­sen op jouw start­pa­gi­na, kun je ge­heel zelf in­rich­ten. Je kunt heel een­vou­dig start­ven­sters toe­voe­gen, ver­wij­de­ren en ver­plaat­sen.

Zo­doen­de kun je op je ei­gen start­pa­gi­na een mooi over­zicht cre­ë­ren van in­for­ma­tie uit ver­schil­len­de mo­du­lesmo­du­les die voor jou van be­lang zijn.

Een voor­beeld van een start­pa­gi­na: (tekst gaat ver­der on­der de fo­to)

Voor­beeld Ca­pi­ca In­tra­net start­pa­gi­na.png

Han­di­ge web­si­tesweb­si­tes en kop­pe­lin­gen

Naast de start­ven­sters van de mo­du­les, kun je ook start­ven­sters aan jouw dash­board toe­voe­gen van ver­schil­len­de han­di­ge web­si­tes en kop­pe­lin­genkop­pe­lin­gen. Denk bij han­di­ge web­si­tes aan Goog­le Maps, Bui­en­ra­dar, 9292OV of NU.nl. De start­ven­sters van de kop­pe­lin­gen ma­ken het mo­ge­lijk met één klik naar een sys­teem te na­vi­ge­ren dat ge­kop­peld is aan het in­tra­net of hier in­for­ma­tie uit op te ha­len. Voor­beel­den van sys­te­men waar het in­tra­net aan ge­kop­peld kan wor­den zijn AFAS, Exact, Mi­cro­soft On­e­Dri­ve en Of­fi­ce 365.

Maak de start­pa­gi­na nog per­soon­lij­ker met een ach­ter­grond naar keu­ze

Om jouw start­pa­gi­na nog per­soon­lij­ker te ma­ken, kun je zelf een ach­ter­grond uplo­a­den. Som­mi­gen kie­zen voor een rus­ti­ge en ef­fen ach­ter­grond, maar je kunt bij­voor­beeld ook een fo­to uplo­a­den van dat leu­ke team­uit­je van laatst. De ach­ter­grond is al­leen voor jou zicht­baar.

Wil je meer we­ten over al­le mo­ge­lijk­he­den van het Ca­pi­caCa­pi­ca In­tra­net? Neem ge­rust con­tact met ons op!

*

Wat is het telefoonnummer van Capica? (10 cijfers achter elkaar typen)

  • Er zijn geen reacties gevonden. Ben jij de eerste?