Eleos en Capica op het evenement Intranet in Zorg en Welzijn

Ca­pi­ca is op 31 maart met een stand aan­we­zig op het eve­ne­ment In­tra­net in Zorg en Wel­zijn. Daar­naast is ook on­ze klant Ele­os aan­we­zig op het eve­ne­ment als spre­ker. Kir­sten Hi­d­ding ver­telt over hun er­va­ring met het in­tra­net dat Ca­pi­ca voor hen heeft in­ge­richt. Ben jij be­nieuwd? Meld je snel aan!

Shanna 13-02-2020 Contact

Wat houdt het eve­ne­ment in?

Op 31 maart 2020 vindt in Nieu­we­gein 'In­tra­net in Zorg en Wel­zijn' plaats. Een prak­tijk­ge­rich­te bij­een­komst over (so­ci­aal) in­tra­net, de di­gi­ta­le werk­plek en on­li­ne com­mu­ni­ties in de­ze sec­tor. Je kunt zelf je pro­gram­ma sa­men­stel­len en kie­zen uit een breed aan­bod aan pre­sen­ta­ties en in­ter­ac­tie­ve ses­sies over the­ma's zo­als ken­nis de­len, adop­tie en com­mu­ni­ty-ma­na­ge­ment. Je maakt ken­nis met in­spi­re­ren­de prak­tijk­voor­beel­den en kunt li­ve in­no­va­tie­ve plat­for­men zien.

De pre­sen­ta­tie van Ele­os

Kir­sten Hi­d­ding, com­mu­ni­ca­tie­ad­vi­seur bij Ele­os, geeft een pre­sen­ta­tie over het in­tra­net dat Ca­pi­ca voor hen heeft in­ge­richt. Ele­os is een chris­te­lij­ke ggz-in­stel­ling met on­ge­veer 750 me­de­wer­kers. De or­ga­ni­sa­tie is lan­de­lijk ac­tief en biedt am­bu­lan­te zorg aan vol­was­se­nen en jon­ge­ren. Ook geeft Ele­os thuis­be­ge­lei­ding, er is een kli­nisch be­han­del­cen­trum en een aan­tal woon­vor­men. Het in­tra­net, dat in no­vem­ber 2019 werd ge­lan­ceerd, moet on­der an­de­re de zelf­stu­ren­de teams on­der­steu­nen.

In haar pre­sen­ta­tie zal Kir­sten uit­leg­gen hoe je de rest van de or­ga­ni­sa­tie kunt be­trek­ken bij het op­star­ten van een nieuw plat­form. "We had­den een klank­bord­groep met twin­tig me­de­wer­kers die heb­ben mee­ge­dacht over de in­houd. Dat is be­lang­rijk, want an­ders ga je van­uit hoofd­kan­toor be­den­ken wat goed is voor de men­sen." ver­telt Kir­sten.

Ook ver­telt Kir­sten wat haar er­va­ring is met het in­tra­net: "Een van de leuk­ste din­gen van het plat­form zijn de blogtek­sten. Het ma­na­ge­ment­team schrijft blogs, maar er zijn ook be­han­de­laars en er­va­rings­des­kun­di­gen (oud-cli­ën­ten) die er­va­rin­gen de­len. Juist de mix maakt het leuk. Dat blijkt ook wel uit het gro­te aan­tal re­ac­ties." Lees meer over de pre­sen­ta­tie van Kir­sten op de web­si­te van de or­ga­ni­sa­tor van het eve­ne­ment: Com­mu­ni­ca­tie­bu­reau De Wal­visCom­mu­ni­ca­tie­bu­reau De Wal­vis.

Zien we jou op het eve­ne­ment?

On­ze Ca­pi­ca­nen heb­ben er erg veel zin in, kom jij ook even bij on­ze stand langs? Je kunt je aan­mel­den voor het eve­ne­ment via Aan­mel­den via de web­si­tede­ze web­si­te!