• 9867 liter koffie
  • 16 jaar geleden opgericht
  • 15 online bedenkers
  • 117 jaar gezamelijke ervaring

Wij zijn online bedenkers

Je wilt verder met je bedrijf. Je wilt groeien, betere resultaten boeken en meer mensen helpen. Laat je niet tegenhouden door techniek. Wij helpen jou om succesvol te zijn in de digitale wereld. Hoe?  Door online oplossingen te bedenken die passen bij jouw bedrijfsvoering. Online is onze passie. Wij bouwen al meer dan 15 jaar webapplicaties. We handelen recht uit ons hart, luisteren naar jouw verhaal en vertalen dit naar een passende oplossing. Onze code is sterk als staal. Maar we vinden het nog belangrijker dat jij er eenvoudig mee aan de slag kunt. Zo wordt jouw wens digitale werkelijkheid.

Leer ons beter kennen.

Een nieuwe website voor adviesbureau T-MC

T-MC is al ruim 20 jaar hét adviesbureau voor de organisatie van mens en proces, in een wereld die voortdurend in beweging is. Om hun doelstellingen te (blijven) behalen, heeft T-MC onlangs hun missie en visie aangescherpt. Dat heeft onder andere geleid tot een compleet vernieuwde huisstijl, inclusief een nieuwe website.

of bekijk alle website Cases
Vraag en aanbod woningcomplexen dichter bij elkaar gebracht

De corporate website voor Capital Value hebben we een aantal jaar gelden ontwikkeld. Ook voor een nieuw intitiatief kwamen zij bij ons terecht. Op de website corporatiemarkt.com kunnen woningcorporaties het aanbod van woningcomplexen openbaar maken. Hierdoor wordt de vraag en het aanbod dichter bij elkaar gebracht. De website draagt bij aan een transparante en objectieve prijsvorming. Bezoekers van de site kunnen een account aanmaken om het gevonden aanbod te bewaren en later weer opnieuw te bekijken.

of bekijk alle website Cases
De website van DARE!!: voor iedere dienst een subsite

Wat DARE!! doet? Metingen, certificering, opleidingen, ontwikkeling, advisering, instrumenten en software. Geaccrediteerde testen en onderzoeken voor EMC, LVD, MR, Automotive, MDD, RTTE en FCC - kalibratie, certificatie. Een echte kennisorganisatie dus.

of bekijk alle website Cases
Responsive design voor Hofstede advies

Een website die goed te bereiken is via zowel desktop, tablet als smartphone. Dat was de opdracht waarmee Hofstede Advies bij ons terechtkwam. De opdracht leidde tot de huidige website die op desktop en tablet op dezelfde manier wordt getoond. Het ontwerp is op een smartphone net iets anders. Hier hebben 'contact en route' en 'zoeken' een prominente plek gekregen, omdat de meeste bezoekers via smartphones op zoek zijn naar de contactgegevens.

of bekijk alle website Cases
Online beeldbank bespaart Widek tijd

Om de verkoop van fietsonderdelen- en accessoires te stimuleren, deelt producent Widek product- en sfeerbeelden met hun klanten. Maar om die afbeeldingen steeds via WeTransfer te verzenden?! Dat kan toch handiger. 

"Wij delen onze product- en sfeerbeelden met onze klanten, maar daar waren wij altijd heel wat tijd aan kwijt. Je moest de afbeeldingen eerst verzamelen en vervolgens via WeTransfer versturen", legt Swen van den Hengel, sales promotor bij Widek, uit. 

of bekijk alle website Cases
Vorige case
Volgende case
Uit de kennisbank
Wat is flash?

Wat is jouw

online wens

?

Contact

Marléne
Intranet

Wil je samenwerken op één digitale werkplek? Ik vertel je graag hoe het werkt. 

Marléne (06) 41 26 09 54
Eric
Websites

Nieuwe website nodig? Maak een afspraak om te brainstormen. 

Eric (06) 30 37 44 07
Jelle
Software

Kan jullie werkproces efficiënter? Denk eens aan automatiseren. Ik vertel je er meer over.

Jelle (06) 24 69 55 50