• 4108 projecten
  • 15 online bedenkers
  • 9867 liter koffie
  • 16 jaar geleden opgericht

Wij zijn online bedenkers

Je wilt verder met je bedrijf. Je wilt groeien, betere resultaten boeken en meer mensen helpen. Laat je niet tegenhouden door techniek. Wij helpen jou om succesvol te zijn in de digitale wereld. Hoe?  Door online oplossingen te bedenken die passen bij jouw bedrijfsvoering. Online is onze passie. Wij bouwen al meer dan 15 jaar webapplicaties. We handelen recht uit ons hart, luisteren naar jouw verhaal en vertalen dit naar een passende oplossing. Onze code is sterk als staal. Maar we vinden het nog belangrijker dat jij er eenvoudig mee aan de slag kunt. Zo wordt jouw wens digitale werkelijkheid.

Leer ons beter kennen.

De website van DARE!!: voor iedere dienst een subsite

Wat DARE!! doet? Metingen, certificering, opleidingen, ontwikkeling, advisering, instrumenten en software. Geaccrediteerde testen en onderzoeken voor EMC, LVD, MR, Automotive, MDD, RTTE en FCC - kalibratie, certificatie. Een echte kennisorganisatie dus.

of bekijk alle website Cases
Nieuwe website WorkFast is verlengstuk van organisatie

Dit jaar vaart coachingsbureau WorkFast een nieuwe koers. In hun herschreven visie en missie richten zij zich op een bredere doelgroep. Om deze verandering volledig door te voeren laten zij een nieuwe website bouwen.

of bekijk alle website Cases
De gezelligste (online) woonwinkel van Nederland

Zolang we ons kunnen herinneren werken we al voor De Troubadour. Hielden we ons in de beginjaren alleen bezig met de techniek van de website en webshop, nu verzorgen we het hele traject. En hebben we wekelijks contact om de website en webshop nog verder te optimaliseren. Het stijgende gebruik van mobiele apparaten tijdens bezoeken aan detroubadour.nl was aanleiding om een nieuwe responsive webshop te ontwerpen en ontwikkelen. Eén die beter vindbaar is en bovendien gebruiksvriendelijker voor de bezoeker.

of bekijk alle website Cases
Innovatieve website voor innovatieve bouwer

Wonen, werken en leven zoals u het zelf zou bedenken. Dat is waar Waal voor staat. Wij kunnen niet anders dan volledig achter deze filosofie staan. Want ook wij laten ons niet uit het veld slaan door nieuwe technieken. We zetten net een stapje verder. En zo krijg jij de website die helemaal past bij jouw idee. Voor Waal doen we dit al jaren. Dit keer in samenwerking met Buro voor de Boeg. Samen stonden we voor de uitdaging om de innovatieve manier van bouwen terug te laten komen in een innovatieve website.

of bekijk alle website Cases
Nieuwe website zorgt voor bezoekerspiek in congresmaand

Tien jaar geleden maakte Martijn de Kruijf van i-Matic kennis met Laird Beekelaar van Capica. Sindsdien ontwikkelen ze samen tientallen websites, waaronder de eventwebsite voor FTTH Council Europe. 

"Wij zijn een bureau voor visuele communicatie en houden ons bezig met vormgeving in de breedste zin van het woord: van drukwerk tot online. Capica is een van onze partners op het gebied van techniek. Vanuit FTTH Council Europe, een van onze klanten, kwam de wens om een congreswebsite te ontwikkelen waarop bezoekers zelf hun programma kunnen samenstellen", vertelt Martijn de Kruijf, mede-eigenaar van i-Matic. 

of bekijk alle website Cases
Vorige case
Volgende case
Uit de kennisbank
Wat is XML?

Wat is jouw

online wens

?

Contact

Marléne
Intranet

Wil je samenwerken op één digitale werkplek? Ik vertel je graag hoe het werkt. 

Marléne (06) 41 26 09 54
Eric
Websites

Nieuwe website nodig? Maak een afspraak om te brainstormen. 

Eric (06) 30 37 44 07
Jelle
Software

Kan jullie werkproces efficiënter? Denk eens aan automatiseren. Ik vertel je er meer over.

Jelle (06) 24 69 55 50