• 16 jaar geleden opgericht
  • 15 online bedenkers
  • 117 jaar gezamelijke ervaring
  • 4108 projecten

Wij zijn online bedenkers

Je wilt verder met je bedrijf. Je wilt groeien, betere resultaten boeken en meer mensen helpen. Laat je niet tegenhouden door techniek. Wij helpen jou om succesvol te zijn in de digitale wereld. Hoe?  Door online oplossingen te bedenken die passen bij jouw bedrijfsvoering. Online is onze passie. Wij bouwen al meer dan 15 jaar webapplicaties. We handelen recht uit ons hart, luisteren naar jouw verhaal en vertalen dit naar een passende oplossing. Onze code is sterk als staal. Maar we vinden het nog belangrijker dat jij er eenvoudig mee aan de slag kunt. Zo wordt jouw wens digitale werkelijkheid.

Leer ons beter kennen.

Online beeldbank bespaart Widek tijd

Om de verkoop van fietsonderdelen- en accessoires te stimuleren, deelt producent Widek product- en sfeerbeelden met hun klanten. Maar om die afbeeldingen steeds via WeTransfer te verzenden?! Dat kan toch handiger. 

"Wij delen onze product- en sfeerbeelden met onze klanten, maar daar waren wij altijd heel wat tijd aan kwijt. Je moest de afbeeldingen eerst verzamelen en vervolgens via WeTransfer versturen", legt Swen van den Hengel, sales promotor bij Widek, uit. 

of bekijk alle website Cases
Vijf wereldwijd bekende en geliefde kazen

Je kent er - naast de Leerdammer® - vast nog een paar, de kazen van de Bel Groep. Boursin®, La vache qui rit®, Babybel® en Port Salut®. Ieder merk heeft een eigen website. Maar zij komen ook samen op de website BelGroup.nl. De internationale corporate stijl voor de site stond al vast, maar er was voldoende ruimte om te spelen met de structuur.

of bekijk alle website Cases
Innovatieve website voor innovatieve bouwer

Wonen, werken en leven zoals u het zelf zou bedenken. Dat is waar Waal voor staat. Wij kunnen niet anders dan volledig achter deze filosofie staan. Want ook wij laten ons niet uit het veld slaan door nieuwe technieken. We zetten net een stapje verder. En zo krijg jij de website die helemaal past bij jouw idee. Voor Waal doen we dit al jaren. Dit keer in samenwerking met Buro voor de Boeg. Samen stonden we voor de uitdaging om de innovatieve manier van bouwen terug te laten komen in een innovatieve website.

of bekijk alle website Cases
Vernieuwde website De Zellingen sluit aan bij doelgroep

Steeds meer ouderen zijn online te vinden. En dat merken ze bij zorginstelling De Zellingen ook. Hun cliënten hebben steeds meer behoefte aan online informatie. Voor De Zellingen reden om de website te vernieuwen. Het ontwerp heeft De Zellingen in handen gelegd van ThielenPeters, waarna wij aan de slag zijn gegaan met het de techniek van de website. Door de grote fonts en de beperkte menu-items is het ontwerp heel geschikt voor ouderen.

of bekijk alle website Cases
Nieuwe website zorgt voor bezoekerspiek in congresmaand

Tien jaar geleden maakte Martijn de Kruijf van i-Matic kennis met Laird Beekelaar van Capica. Sindsdien ontwikkelen ze samen tientallen websites, waaronder de eventwebsite voor FTTH Council Europe. 

"Wij zijn een bureau voor visuele communicatie en houden ons bezig met vormgeving in de breedste zin van het woord: van drukwerk tot online. Capica is een van onze partners op het gebied van techniek. Vanuit FTTH Council Europe, een van onze klanten, kwam de wens om een congreswebsite te ontwikkelen waarop bezoekers zelf hun programma kunnen samenstellen", vertelt Martijn de Kruijf, mede-eigenaar van i-Matic. 

of bekijk alle website Cases
Vorige case
Volgende case
Uit de kennisbank
Wat is PHP?

Wat is jouw

online wens

?

Contact

Marléne
Intranet

Wil je samenwerken op één digitale werkplek? Ik vertel je graag hoe het werkt. 

Marléne (06) 41 26 09 54
Eric
Websites

Nieuwe website nodig? Maak een afspraak om te brainstormen. 

Eric (06) 30 37 44 07
Jelle
Software

Kan jullie werkproces efficiënter? Denk eens aan automatiseren. Ik vertel je er meer over.

Jelle (06) 24 69 55 50