• 9867 liter koffie
  • 117 jaar gezamelijke ervaring
  • 15 online bedenkers
  • 4108 projecten

Wij zijn online bedenkers

Je wilt verder met je bedrijf. Je wilt groeien, betere resultaten boeken en meer mensen helpen. Laat je niet tegenhouden door techniek. Wij helpen jou om succesvol te zijn in de digitale wereld. Hoe?  Door online oplossingen te bedenken die passen bij jouw bedrijfsvoering. Online is onze passie. Wij bouwen al meer dan 15 jaar webapplicaties. We handelen recht uit ons hart, luisteren naar jouw verhaal en vertalen dit naar een passende oplossing. Onze code is sterk als staal. Maar we vinden het nog belangrijker dat jij er eenvoudig mee aan de slag kunt. Zo wordt jouw wens digitale werkelijkheid.

Leer ons beter kennen.

Online voorraadbeheer en direct bestellen

Optimale service voor hun klanten, dat was waarom Tsubakimoto Europe op zoek ging naar een applicatie die klanten kan voorzien van detailinformatie over hun producten, productieproces en het volgen van het bestelproces. Frits Beenhakker: "Om onze klanten van de juiste informatie te voorzien, was het noodzakelijk om koppelingen te maken met onze andere bedrijfsapplicaties. Dit is een ingewikkeld proces en dus gingen we op zoek naar een partij met voldoende expertise. In Capica vonden we die partij."

of bekijk alle software Cases
Competentiemeter met 360°-feedbackmethode

Voor organisaties is het noodzakelijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen. Twaalf jaar geleden liet de Provincie Drenthe een online competentiemeter ontwikkelen. Afgelopen jaar breidden zij deze tool uit met een 360°-feedbackmodule voor leidinggevenden.

"In de doorontwikkeling van onze online competentiemeter heb ik ingezet op de 360°-feedbackmethode voor leidinggevenden. Voorheen vulden we deze vragenlijst in op papier, maar dat is niet meer van deze tijd. Dat kan makkelijker online, dus keek ik of we konden aansluiten bij de bestaande competentiemeter", vertelt Roelie Hoving, strategisch HR-adviseur bij provincie Drenthe.

of bekijk alle software Cases
Van vluchteling naar buurtgenoot

Vluchtelingen die een verblijfsvergunning (vergunninghouders) krijgen, moeten vanuit het asielzoekerscentrum doorstromen naar eigen woonruimte. Dat kunnen ze vaak niet zelf regelen, omdat ze nog geen netwerk hebben in Nederland. Eigen woonruimte is het begin van een nieuwe start voor deze vluchtelingen. Een start in de Nederlandse samenleving op weg naar integratie en werk. Gemeenten hebben de taak om de huisvesting goed te organiseren. Om hen te ondersteunen met deze taak is het Platform Opnieuw Thuis opgericht. Dit is een samenwerkingsverband van verschillende overheden en de koepel van woningcorporaties. Het doel is om kennis tussen partijen te ontsluiten, creatieve oplossingen te vinden en processen te verbeteren.

of bekijk alle software Cases
Meerdere platformen zorgen voor ondersteuning lerarenopleidingen

Leraren die hun vak en hun vakkennis beheersen, daar mag geen twijfel over bestaan. Een aantal jaar geleden is daarom het initiatief genomen om de kenniscomponent in de lerarenopleiding te versterken door het ontwikkelen van kennisbases, landelijke kennistoetsen en peer-review. Deze activiteiten zijn ondergebracht in het programma 10voordeleraar (onderdeel van Vereniging Hogescholen). De inspanningen van docenten werpen hun vruchten af! Het schrijven en actualiseren van de kennisbases en het ontwikkelen en beoordelen van toetsvragen voor de landelijke kennistoetsen levert een belangrijke bijdrage aan de verbetering van de kwaliteit van de lerarenopleidingen.

of bekijk alle software Cases
Collecteportaal levert Dierenbescherming forse tijdswinst op

Ieder jaar organiseert de Dierenbescherming een landelijke collecteweek in de week rondom Werelddierendag. Tijdens deze collecteweek gaan duizenden collectanten op pad om geld op te halen voor de dieren. Natuurlijk vraagt dit ook het een en ander op administratief gebied.

of bekijk alle software Cases
Vorige case
Volgende case
Uit de kennisbank
Wat is een Kb?

Wat is jouw

online wens

?

Contact

Marléne
Intranet

Wil je samenwerken op één digitale werkplek? Ik vertel je graag hoe het werkt. 

Marléne (06) 41 26 09 54
Eric
Websites

Nieuwe website nodig? Maak een afspraak om te brainstormen. 

Eric (06) 30 37 44 07
Jelle
Software

Kan jullie werkproces efficiënter? Denk eens aan automatiseren. Ik vertel je er meer over.

Jelle (06) 24 69 55 50