Capica bouwt sociaal intranet voor Maasdelta

 

Won­ing­cor­po­ra­tie Maas­del­ta Groep maakt zich klaar voor de toe­komst en heeft ge­ko­zen voor het so­ci­aal in­tra­net van Ca­pi­ca. Het in­tra­net van Ca­pi­ca past het bes­te bij de me­de­wer­kers van Maas­del­ta en het gaat zor­gen voor ver­bin­ding en de juis­te in­for­ma­tie­stroom bin­nen de or­ga­ni­sa­tie.

Malou 21-08-2018 Contact

Maasdelta Groep is een woningcorporatie met woningen in Spijkenisse, Maassluis en Hellevoetsluis. Samen met circa 200 medewerkers zorgen zij voor een goede dienstverlening aan hun klanten die ongeveer 16.000 woningen en bedrijfspanden van hen huren.

Kick-off

Voorafgaand aan de kick-offkick-off wist Maasdelta heel goed wat zij nodig hadden om de vertaalslag te maken naar een toekomstgerichte organisatie voor wat betreft het intranetintranet. Zij willen een intranet dat gebruiksvriendelijkgebruiksvriendelijk is, goed te koppelen is met verschillende systemen en ook mee kan groeien in de toekomst. Daarnaast is het van belang dat het intranet qua werking past bij de medewerkers. Na het kennismakingsgesprek met Capica heeft Maasdelta de demo versie van het sociaal intranet bekeken en was de keuze unaniem. Maasdelta en Capica gaan samen een intranet bouwen en succesvol implementeren!

Persoonlijk intranet 

"Het Capica intranet is precies wat bij onze medewerkers past. Het geeft het vertrouwde gevoel van een klassiek intranet maar is toch een sociaal platform" vertelde communicatieadviseur Seda Koyuncu tijdens de kick-off. De medewerkers van Maasdelta hebben behoefte aan een gebruiksvriendelijk intranet. Het intranet moet informatief zijn en triggers hebben om er zo veel mogelijk gebruik van te maken. Je moet er belangrijke informatie vinden over de ontwikkelingen binnen de organisatie maar het is ook fijn als er gemakken in zitten zoals toegang tot andere systemen. Wat het leuk maakt is dat de medewerker het intranet persoonlijk kan maken met bijvoorbeeld een eigen gekozen achtergrondfoto of het dashboard zelf kunnen inrichten met de beschikbare widgets.

Realisatie eerste fase

Nu de visie en doelstellingen van het intranet tijdens de kick-off vastgesteld zijn kunnen wij starten met de realisatie van de eerste fase in de huisstijl van Maasdelta. Wij kijken erg uit naar de komende periode waarin we nauw samenwerken aan het inrichten van de applicatie, uitrollen van het adoptieplan en het opleiden van de ambassadeurs. Op naar een feestelijke livegang en een succesvol sociaal intranet die meegroeit met Maasdelta!

nog meer

cases

projecten