Een responsive website voor Peter Dekker Installaties

 

De web­si­te van Pe­ter Dek­ker In­stal­la­ties (PDI), le­ve­ran­cier en in­stal­la­teur van scher­min­stal­la­ties, was toe aan een ver­nieu­wing. De ver­nieu­wing ging ver­der dan al­leen het de­sign. De si­te moest nog ge­bruiks­vrien­de­lij­ker en bo­ven­dien vol­le­dig res­pon­si­ve ge­maakt wor­den. De nieu­we web­si­te staat in­mid­dels on­li­ne.

Jelle 15-02-2017 Contact

Gebruiksvriendelijk en responsive

Bezoekers van de website Websitewww.pdinl.com krijgen altijd dezelfde content (ongeacht of zij de website via een computer, tablet of smartphone bekijken), alleen de presentatie en de bediening kan verschillen.

Sfeerimpressie en actualiteit

Op de nieuwe homepage is uitgebreid aandacht besteed aan modules die zorgen voor actualiteit, zoals de slideshow met fotogallery en de Twitterfeed. Via de slideshow zien bezoeker een sfeerimpressie met actuele projecten en via de Twitterfeed zien ze altijd de meest recente updates.

Samenwerking

Voor het design werkte PDI samen met Addy Dekker (Corporate Stijl), verantwoordelijk voor de gehele huisstijl van PDI. Capica vertaalde dit design naar een gebruiksvriendelijke en responsive website.

We vroegen Mariska Slaman-Dekker, verantwoordelijk voor PR en Communicatie bij PDI, over haar ervaringen in dit traject: "Ook dit keer hebben we bewust gekozen voor een samenwerking met Capica. Het is fijn dat er écht wordt meegedacht. Dit zorgde vaak voor goede discussies, en altijd met de juiste intenties. Namelijk het neerzetten van een mooie én gebruiksvriendelijke website waarmee we onze doelstellingen behalen. Ook de begeleiding en service gedurende het hele traject heb ik als erg prettig ervaren."

Trots

Jelle, die vanuit het Capica het project begeleidde: "We werken al meerdere jaren samen en zijn er dan ook trots op dat PDI opnieuw gekozen heeft voor Capica. Het bevestigt onze goede relatie."

Over Peter Dekker Installaties

Peter Dekker Installaties BV (PDI) levert scherminstallaties in de glastuinbouw en met een team van ca. 90 monteurs installeren zij wereldwijd. Of het nu gaat om ontwikkeling, advisering, transport, installatie of onderhoud.

Naar website

nog meer

cases

projecten