De website van DARE!!: voor iedere dienst een subsite

 

Wat DA­RE!! doet? Me­tin­gen, cer­ti­fi­ce­ring, op­lei­din­gen, ont­wik­ke­ling, ad­vi­se­ring, in­stru­men­ten en soft­wa­re. Ge­ac­cre­di­teer­de tes­ten en on­der­zoe­ken voor EMC, LVD, MR, Au­to­mo­ti­ve, MDD, RT­TE en FCC - ka­li­bra­tie, cer­ti­fi­ca­tie. Een ech­te ken­nis­or­ga­ni­sa­tie dus.

Jelle 25-09-2015 Contact

Responsive én goed vindbaar

Terug naar de oorspronkelijke opdracht. De websitewebsite is responsiveresponsive, waardoor de website op alle apparaten en beeldschermformaten goed getoond wordt. De gebruikte iconen zijn SVG bestanden en dus zijn ze op ieder beeldscherm super scherp. Gedurende het gehele project is rekening gehouden met de optimale vindbaarheid van de site, want de site was al heel goed vindbaar en mocht absoluut niet terugvallen binnen de zoekmachines.

Content staat centraal en meer call to action

Ben je eenmaal beland op één van de subsites, dan zul je zien dat de contentcontent centraal staat. Er is alleen tekst te vinden op de overwegend witte pagina's. Niets leidt af van de tekst. Iedere pagina wordt afgesloten met een call to action. Bijvoorbeeld 'ik wil meer weten over...'.

Per onderwerp een eigen landingspagina

DARE!! levert veel diensten en deze zijn technisch van aard en hebben veel uitleg nodig. Dat betekent dat er erg veel onderwerpen zijn en dat er veel tekst op de website staat. Dat is logisch bij een website van een kennisorganisatie en bovendien heeft de doelgroep hier behoefte aan! Maar hoe verwerk je dat in een ontwerp? Daar heeft onze vormgever wat op gevonden. De homepage van de website bestaat uit de verschillende diensten. Klik je op één van deze diensten, dan kom je op de subsite van de dienst. Door een menu aan de bovenzijde van de website kun je naar één van de andere subsites navigeren.

nog meer

cases

projecten