Een nieuwe website voor adviesbureau T-MC

 

T-MC is al ruim 20 jaar hét ad­vies­bu­reau voor de or­ga­ni­sa­tie van mens en pro­ces, in een we­reld die voort­du­rend in be­we­ging is. Om hun doel­stel­lin­gen te (blij­ven) be­ha­len, heeft T-MC on­langs hun mis­sie en vi­sie aan­ge­scherpt. Dat heeft on­der an­de­re ge­leid tot een com­pleet ver­nieuw­de huis­stijl, in­clu­sief een nieu­we web­si­te.

Eric 18-04-2017 Contact


Fons Gieles (managing partner T-MC): "De nieuwe websitewebsite is een gevolg van een traject waarin we kritisch gekeken hebben naar waar we voor staan, waar we in geloven en vooral waar we heen willen. T-MC websiteDe nieuwe website is hier een directe vertaling van."Fons Gieles.jpg

Website onderdeel van marketingstrategie

De specialisten van T-MC maken de missies van hun klanten waar, door mensen en processen doelgericht te organiseren. Dit levert plezier, waardering en resultaat op. Op de nieuwe website vinden bezoekers verdieping in de thema's waar T-MC voor staat.

De dienstverlening op de nieuwe website wordt duidelijk weergegeven binnen de pijlers 'Verbeter je afdeling', 'Organiseer het proces' en 'Haal meer uit jezelf'. Voor dit laatste onderdeel ontwikkelde Capica in 2016 al een aparte subsite (Get organisedwww.getorganised.nu). Deze subsite speelt net als de nieuwe website een belangrijke rol in de marketingstrategie van T-MC, waarbij contentcontent een belangrijk onderdeel is.

Op de website, die onder andere gevonden wordt door effectieve online campagnes, vinden bezoekers snel de juiste informatie. In een aantrekkelijke omgeving worden zij verder geholpen waarna zij zich eenvoudig in kunnen schrijven voor één van de vele trainingen die door T-MC worden aangeboden.

Eigen content management systeem

Het beheer van de website gaat via het eigen content management systeem. Hiermee kan T-MC alle content op de website zelf beheren.

Trots op langdurige samenwerking

Namens Capica was projectleider EricEric betrokken bij het stand komen van de nieuwe website.

Eric: "In 2009 werkten wij voor het eerst samen met T-MC en we hebben de afgelopen jaren samen diverse mooie projecten opgeleverd, waaronder deze geheel vernieuwde website. Ik ben niet alleen trots op het resultaat, maar zeker ook op onze langdurige samenwerking en het gestelde vertrouwen van T-MC in Capica".

nog meer

cases

projecten