Een fietszitje in jouw eigen stijl

 

Eén kind voor­op de fiets, één kind ach­ter­op. Ou­ders met jon­ge kin­de­ren her­ken­nen dit plaat­je. Zij heb­ben kin­der­zit­jes op de fiets om hun kin­de­ren te ver­voe­ren. Qib­bel is een Ne­der­lands merk dat de­ze kin­der­zit­jes pro­du­ceert. En wat leuk is, je kunt ze he­le­maal zelf sa­men­stel­len. Bij­voor­beeld in de stijl van jouw fiets. Kan dat ook op de web­si­te, was de vraag. Na­tuur­lijk kan dat, was ons ant­woord.

Marléne 31-08-2015 Contact

Stel je eigen zitje samen

Een antraciet zitje, of toch liever een witte? Een vrolijk kussentje met bloemen of stijlvol zwart? Jouw ideale zitje stel je zelf stap voor stap samen op de websitewebsite. En ook accessoires en benodigd bevestigingsmateriaal kies je online. Zo krijg je een wensenlijst die je kunt downloaden en mee kunt nemen naar een dealer bij jou in de buurt.

Vind een dealer in de buurt

Qibbel fietszitjes zijn verkrijgbaar bij de betere fietsspeciaalzaken. Waar je deze vindt? Voer je postcode in op de dealerpagina en alle dealers in de buurt verschijnen op de kaart. Het beheer van de dealers in het CMS is heel eenvoudig. Qibbel importeert met één druk op de knop een Excelbestand waarin de dealers staan vermeld met hun adresgegevens.

Naar website

nog meer

cases

projecten