Nieuw bij Capica - Narrowcasting

Deel in­for­ma­tie ge­mak­ke­lijk met me­de­wer­kers en be­zoe­kers op ver­schil­len­de tv-scher­men in je or­ga­ni­sa­tie met de mo­du­le nar­row­cas­ting. Het eni­ge dat je no­dig hebt, is een smart-tv en de mo­du­le. Be­nieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Lees het in dit ar­ti­kel.

Marléne 10-01-2020 Contact

Een toe­gan­ke­lij­ke ma­nier van in­for­ma­tie­ver­strek­king

Ca­pi­ca heeft een nieu­we mo­du­le ont­wik­keld ge­naamd 'Nar­row­cas­ting'. Met de­ze mo­du­le be­heer je meer­de­re tv-scher­men in je or­ga­ni­sa­tie ge­mak­ke­lijk en snel on­li­ne. Je kunt dit ge­brui­ken om al­ler­lei in­for­ma­tie te de­len met bij­voor­beeld me­de­wer­kers en be­zoe­kers. Wat er op de tv-scher­men te zien is, kun je zelf in­stel­len. Dit kan con­tent zijn zo­als tek­sten, af­beel­din­gen, fo­to's of bij­voor­beeld een li­ve feed van het weer en ver­keer. Je kunt be­paal­de con­tent op al­le tv-scher­men to­nen, maar je kunt ook per tv-scherm an­de­re con­tent weer­ge­ven. Goed om te we­ten is dat je bij Ca­pi­ca be­taalt per mo­du­le en niet per tv-scherm, hier­door ben je dus niet ge­li­mi­teerd in het ge­bruik van scher­men.

Hoe werkt de Nar­row­cas­ting mo­du­le?

Je kop­pelt de tv-scher­men in je or­ga­ni­sa­tie een­vou­dig door mid­del van een kop­pel­co­de. Wan­neer je op het tv-scherm naar een be­paal­de URL gaat, krijg je de co­de te zien. Elk tv-scherm heeft zijn ei­gen kop­pel­co­de. De­ze co­de kun je ver­vol­gens in­voe­ren in het dash­board in de mo­du­le Nar­row­cas­ting. Hier­na is de tv ge­kop­peld en kun je via het dash­board de tv-scher­men ver­bin­den aan ka­na­len. In elk ka­naal kun je kie­zen uit een aan­tal tem­pla­tes, die je ver­vol­gens zelf kunt in­rich­ten en vul­len met con­tent. In het dash­board van de mo­du­le zie je een over­zicht van al je ge­kop­pel­de scher­men en kun je zien welk ka­naal op welk scherm zicht­baar is.

Wil jij ook ge­bruik ma­ken van de­ze toe­gan­ke­lij­ke ma­nier van in­for­ma­tie de­len met col­le­ga's of be­zoe­kers? Vraag dan nu de nieu­we mo­du­le bij ons aan!