Laat je

inspireren

door onze online wereld

Onze blogs
Filter artikelen op
0
Laird 26-05-2020
Handvatten voor een succesvol kennisintranet

In de vorige blogs over het Intranet Evolutiemodel heb je kunnen lezen welke dimensies en welke evolutiestadia er zijn, en welke handvatten voor succes horen bij het eerste en tweede evolutiestadium. In dit artikel vertel ik welke handvatten voor succes horen bij het derde evolutiestadium, en hoe je daarmee tot een succesvol kennisintranet komt. Lees snel verder!

0
Laird 13-02-2020
Handvatten voor een succesvol intranet

In de vorige blog over het intranet evolutiemodel  heb ik je verteld over de vier evolutiestadia en de drie dimensies van het Intranet Evolutiemodel. De evolutiestadia beschrijven de mate van onmisbaarheid van een intranet en de dimensies de verschillende doeleinden van het intranet. Binnen deze dimensies zijn de behoeften en verwachtingen van de medewerkers in kaart gebracht, dit noemen we de handvatten voor succes. In deze blog worden de handvatten beschreven voor het eerste evolutiestadium. Lees snel verder!

 
0
Romy 20-05-2020
Een persoonlijke startpagina voor elke gebruiker

Wij zijn er­van over­tuigd dat men­sen veel meer ple­zier krij­gen in wat ze doen als ze zich écht geholpen voe­len. Niet al­leen door an­de­re men­sen, voor­al ook door het pro­duct dat ze gebruiken. Vaak zien we dat ge­brui­kers zich moe­ten aan­pas­sen aan de mo­ge­lijk­he­den van het pro­duct. Wij zien wen­sen van de ge­brui­ker. Zo heeft elke gebruiker in het Capica Intranet een persoonlijke startpagina, die naar wens is in te richten.

0
Shanna 10-01-2020
Social media trends in 2020

De online wereld is steeds in ontwikkeling, als marketeer is dat soms lastig bij te houden. Het begin van een nieuw jaar is een goed moment om de trends te bekijken, en na te denken over je online (social media) strategie voor komend jaar. In dit artikel zijn alvast een aantal social media trends voor je op een rijtje gezet.

 
0
Laird 14-04-2020
De handvatten voor succes in het tweede evolutiestadium

De evo­lu­tie­sta­dia in het intranet evolutiemodel be­schrij­ven de ma­te van on­mis­baar­heid van een in­tra­net en de di­men­sies de ver­schil­len­de doel­ein­den van het in­tra­net. Bin­nen deze di­men­sies zijn de be­hoef­ten en verwachtin­gen van de me­de­wer­kers in kaart gebracht, dit noe­men we de hand­vat­ten voor succes. In de vorige blog over het intranet evolutiemodel heb ik uitgelegd wat de handvatten voor succes zijn in het eerste evolutiestadium. In deze blog lees je wat de handvatten voor succes zijn in het tweede evolutiestadium, en geven wij je tips om het intranet zo succesvol mogelijk te maken. Lees snel verder.

0
Laird 03-12-2019
Het Intranet Evolutiemodel

In mijn boek 'De weg naar een succesvol sociaal intranet' vertel ik over het Intranet Evolutiemodel. Organisaties gebruiken het Intranet Evolutiemodel voor het succesvol implementeren van het intranet of voor het succesvol maken van het huidige intranet. Om het Intranet Evolutiemodel op de juiste manier te interpreteren, leg ik het model graag aan je uit. Lees snel verder.