Organiseer jouw trainingen met de Academy module

Door het aan­bie­den van (on­li­ne) trai­nin­gen bin­nen de or­ga­ni­sa­tie sti­mu­leer je jouw me­de­wer­kers om zich te blij­ven ont­wik­ke­len en hun ken­nis uit te brei­den. Hier heeft zo­wel de me­de­wer­ker als de or­ga­ni­sa­tie veel pro­fijt van. Ech­ter kan het or­ga­ni­se­ren van de in­schrij­vin­gen en eva­lu­a­ties van de trai­nin­gen veel tijd kos­ten. On­ze Ca­pi­ca­nen heb­ben een op­los­sing be­dacht waar­mee dit veel snel­ler en een­vou­di­ger be­heerd kan wor­den. Maak ken­nis met on­ze Aca­de­my mo­du­le.

Nanda 24-07-2020 Contact

No­dig een­vou­dig me­de­wer­kers uit voor trai­nin­gen

Via de Aca­de­my mo­du­le kun je ge­mak­ke­lijk en ge­richt me­de­wer­kers uit­no­di­gen voor een trai­ning. Wan­neer een me­de­wer­ker een uit­no­di­ging ont­vangt, kan hij of zij de­ze di­rect via de mo­du­le be­ves­ti­gen. De deel­ne­mer krijgt ver­vol­gens een e-mail met de be­ves­ti­ging van de in­schrij­ving. Hier kan de or­ga­ni­sa­tor even­tu­eel do­cu­men­ten aan toe­voe­gen die be­no­digd zijn bij de trai­ning, zo­als een werk­boek of een for­mu­lier. Ook wordt er au­to­ma­tisch een Out­look agenda­ver­zoek ver­stuurd, zo­dat de deel­ne­mer de trai­ning di­rect in zijn agen­da kan ver­wer­ken.

Naast ge­rich­te uit­no­di­gin­gen kun je een open trai­ning aan­bie­den, waar men zich voor kan in­schrij­ven. Me­de­wer­kers kun­nen in de mo­du­le een over­zicht be­kij­ken van al­le trai­nin­gen.

Het be­he­ren van in­schrij­vin­gen en eva­lu­a­ties van trai­nin­gen

De or­ga­ni­sa­tor van een trai­ning kan een­vou­dig in­zien wie zich heeft in­ge­schre­ven. Het is mo­ge­lijk om een be­perkt aan­tal plaat­sen op te ge­ven voor een trai­ning. Mocht hier spra­ke van zijn, kan zo­wel de or­ga­ni­sa­tor als de deel­ne­mer di­rect zien hoe­veel plaat­sen er nog be­schik­baar zijn. Wan­neer al­le be­schik­ba­re plaat­sen zijn in­ge­vuld, kan men zich niet meer in­schrij­ven voor de­ze trai­ning.

Na af­loop van jouw trai­ning wil je na­tuur­lijk graag we­ten hoe de deel­ne­mers de trai­ning heb­ben er­va­ren. Om dit te eva­lu­e­ren, kun je als or­ga­ni­sa­tor au­to­ma­tisch een eva­lu­a­tie­ver­zoek la­ten ver­stu­ren naar al­le deel­ne­mers. Laat dit ver­zoek bij­voor­beeld ver­stu­ren op de werk­dag na af­loop van de laat­ste trai­nings­bij­een­komst.

Voeg trai­nin­gen toe aan je per­soon­lij­ke pro­fiel­pa­gi­na

Voor or­ga­ni­sa­to­ren is het goed zicht­baar wie wel­ke trai­nin­gen heeft ge­volgd. Om de­ze in­for­ma­tie ook toe­gan­ke­lijk te ma­ken voor col­le­ga's, is het mo­ge­lijk om af­ge­ron­de trai­nin­gen toe te voe­gen aan je per­soon­lij­ke pro­fiel­pa­gi­na op het in­tra­net. De in­for­ma­tie wordt dan di­rect mee­ge­no­men in de zoek­re­sul­ta­ten, zo­dat je weet wie je kunt be­na­de­ren als je op zoek bent naar een be­paal­de ex­per­ti­se.

Wil jij ook graag tijd be­spa­ren door het di­gi­ta­li­se­ren van het pro­ces rond­om trai­nin­gen? Of wil je meer we­ten over on­ze Aca­de­my mo­du­le? Neem dan con­tact met ons op!