Effectief gebruik maken van de Thema module

Op dit mo­ment zien we bij on­ze klan­ten dat de The­ma mo­du­le op het in­tra­net veel wordt ge­bruikt om in­for­ma­tie te de­len over het co­ro­na vi­rus. Me­de­wer­kers kun­nen hier bij­voor­beeld vin­den wel­ke maat­re­ge­len er wor­den ge­trof­fen door de or­ga­ni­sa­tie, wat de pro­ce­du­res zijn en waar je als me­de­wer­ker op moet let­ten. Met de mo­du­le The­ma kun je na­me­lijk al­le in­for­ma­tie over een be­paald on­der­werp over­zich­te­lijk op één pa­gi­na be­kij­ken. Be­nieuwd hoe dit werkt? Lees snel ver­der.

Karin 18-03-2020 Contact

Al­les over een be­paald on­der­werp op één pa­gi­na

Een the­ma is een ver­za­mel­pa­gi­na van al­le con­tent dat over een be­paald on­der­werp in de mo­du­les van jouw in­tra­net te vin­den is. Je kunt zelf be­pa­len of je ge­bruik wil­ ma­ken van de the­ma's en over welk on­der­werp je een the­ma wil in­stel­len. Dit kun­nen tij­de­lij­ke the­ma's zijn zo­als 'Al­le in­for­ma­tie om­trent het co­ro­na­vi­rus' of the­ma's die lan­ge­re tijd be­schik­baar moe­ten zijn bij­voor­beeld 'Al­le in­for­ma­tie om­trent AVG'.

De lan­dings­pa­gi­na van het the­ma be­vat een ver­za­me­ling van in­for­ma­tie uit de mo­du­les ge­re­la­teerd aan het on­der­werp, zo­als nieuws­be­rich­ten, blogs, eve­ne­men­ten en be­stan­den. De con­tent wor­dt op ba­sis van tags au­to­ma­tisch ge­kop­peld aan het the­ma en in het bij­be­ho­ren­de start­ven­ster op de ver­za­mel­pa­gi­na weer­ge­ge­ven. Ook kun­nen re­le­van­te links en tekst­pa­gi­na's ge­kop­peld wor­den aan het the­ma. Zo heb je dus over­zich­te­lijk al­le in­for­ma­tie dat op jouw in­tra­net te vin­den is over een be­paald on­der­werp op één pa­gi­na.

Ba­sis­pak­ket Ca­pi­ca In­tra­net

Als je het Ca­pi­ca In­tra­net af­neemt krijg je al­tijd het ba­sis­pak­ket, wel­ke be­staat uit een per­soon­lijk dash­board met start­ven­sters, the­ma's en de mo­du­les Feed­back & Sup­port, Adres­boek, Nieuws en Durf te vra­gen. Wil je meer we­ten over the­ma's of een van on­ze an­de­re mo­du­les? Neem dan ge­rust con­tact met ons op!