Bij software hoort een menselijk gezicht

Het nieu­we jaar van ca­pi­caan Mar­lé­ne be­gon ex­tra goed met een mooi in­ter­view op het on­li­ne za­ken­ma­ga­zi­ne B-El­le.nl.

Marléne 22-01-2019 Contact

"Eind vo­rig jaar kwam Jo­r­is­sa Neu­te­lings bij mij langs op kan­toor en om te pra­ten over vrou­we­lijk on­der­ne­mer­schap. Daar­naast ben ik ex­tra trots dat wij dit plat­form in op­dracht van B'el­le heb­ben ont­wik­keld en er­voor zorgt dat vrou­we­lij­ke on­der­ne­mers hun ver­haal de­len en hier­mee an­de­re in­spi­re­ren." ver­teld Mar­lé­ne trots. 

"Laird Beek­e­laar is Ca­pi­ca ge­start in 2001 en ik ben daar 5 jaar la­ter in­ge­stapt als aan­deel­hou­der. Ik heb sinds­dien de rol van com­mer­ci­eel di­rec­teur. "Waar gaan we heen als be­drijf en hoe  ver­tel­len we ons ver­haal­aan de markt"? Dat zijn vra­gen waar ik mij over buig. Als ex-HR ma­na­ger zie ik het als mijn ver­ant­woor­de­lijk­heid om er­voor te zor­gen dat on­ze me­de­wer­kers da­ge­lijks met ple­zier hun werk kun­nen doen. Voor mij hangt werk­ple­zier sa­men met suc­ces van een be­drijf. Als het bin­nen goed zit, dan draag je dat uit naar bui­ten!".
In­ter­view Mar­lé­ne Lees hier het he­le in­ter­view >>