Wie wordt Dennie's nieuwe collega?

Van ge­schie­de­nis­le­raar naar ge­dre­ven back-end de­vel­o­per die af en toe op de brand­weer­ka­zer­ne te vin­den is als vrij­wil­li­ger. Dat is on­ze Ca­pi­caan Den­nie! 

Marléne 05-08-2019 Contact

Voor de klas staan was voor Den­nie niet zijn bes­te keu­ze en maak­te de over­stap naar de op­lei­ding CM­GT, Cre­a­ti­ve Me­dia Ga­me Tech­no­lo­gie. Tij­dens het zoe­ken van een sta­ge kwam hij bij Ca­pi­caCa­pi­ca te­recht en is daar­na nooit meer weg­ge­gaan.

"Ca­pi­ca was voor mij in eer­ste in­stan­tie een sta­ge­plek, maar al snel voel­de ik mij hier he­le­maal thuis. Na mijn sta­ge­pe­ri­o­de ben ik ge­ble­ven en tot op de dag van van­daag werk ik er met veel ple­zier." Den­nie werkt in­mid­dels aan gro­te ver­schil­len­de pro­jec­ten en juist die va­ri­a­tie vindt hij erg leuk: "Je bent bij elk pro­ject van A tot Z be­trok­ken en je ziet uit­ein­de­lijk dus ook het eind­re­sul­taat en hoe suc­ces­vol de nieu­we ap­pli­ca­tie bij de klant werkt. Daar doen we het voor met el­kaar."

Den­nie kijkt uit naar de komst van een nieu­we Va­ca­tu­re front-end de­vel­o­perFront-end én Va­ca­tu­re back-end de­vel­o­perBack-end col­le­ga. "Ik vind het leuk om nieu­we col­le­ga's in te wer­ken en te la­ten zien waar zij bin­nen het team met hun spe­ci­fie­ke ken­nis het ver­schil in kun­nen ma­ken". Op de vraag wat Ca­pi­ca nieu­we col­le­ga's te bie­den heeft, gaf hij als ant­woord "Een ge­zel­li­ge sfeer waar we hard wer­ken maar ook veel la­chen. Waar er een fa­mi­lie­sfeer heerst en we leu­ke din­gen met el­kaar doen zo­als spel­le­t­jes­avon­den or­ga­ni­se­ren, leu­ke team­uit­jes en op el­ke vrij­dag­mid­dag met een spe­ci­aal bier­tje proos­ten op on­ze suc­ces­sen."

Den­nie heeft voor nieu­we col­le­ga's nog wel een tip. "Haal niet Star Trek en Star Wars door el­kaar en ook niet Lord of The Rings en Har­ry Pot­ter. Dan komt het he­le­maal goed." 

Vind jij net als Den­nie tosti's de per­fec­te lunch en kan jij je vin­den in de func­tie van Front-endFront-end of Back-endBack-end de­vel­o­per? Dan zien we je Va­ca­tu­re over­zichtsol­li­ci­ta­tie graag te­ge­moet!

*

Aan welke straat is Capica gevestigd? (antwoord in kleine letters)

  • Er zijn geen reacties gevonden. Ben jij de eerste?