Van wens naar

werkelijkheid

Onze cases
Filter artikelen op
Website | www.corporatiemarkt.com

Vraag en aanbod woningcomplexen dichter bij elkaar gebracht

De cor­po­ra­te web­si­te voor Ca­pi­tal Va­lue heb­ben we een aan­tal jaar gel­den ont­wik­keld. Ook voor een nieuw in­ti­ti­a­tief kwa­men zij bij ons te­recht. Op de web­si­te cor­po­ra­tie­markt.com kun­nen wo­ning­cor­po­ra­ties het aan­bod van wo­ning­com­plexen open­baar ma­ken. Hier­door wordt de vraag en het aan­bod dich­ter bij el­kaar ge­bracht. De web­si­te draagt bij aan een trans­pa­ran­te en ob­jec­tie­ve prijs­vor­ming. Be­zoe­kers van de si­te kun­nen een ac­count aan­ma­ken om het ge­von­den aan­bod te be­wa­ren en la­ter weer op­nieuw te be­kij­ken.

Lees meer over Vraag en aanbod woningcomplexen dichter bij elkaar gebracht
Website | www.hofstedeadvies.nl

Responsive design voor Hofstede advies

Een web­si­te die goed te be­rei­ken is via zo­wel desktop, ta­blet als smartpho­ne. Dat was de op­dracht waar­mee Hof­ste­de Ad­vies bij ons te­recht­kwam. De op­dracht leid­de tot de hui­di­ge web­si­te die op desktop en ta­blet op de­zelf­de ma­nier wordt ge­toond. Het ont­werp is op een smartpho­ne net iets an­ders. Hier heb­ben 'con­tact en rou­te' en 'zoe­ken' een pro­mi­nen­te plek ge­kre­gen, om­dat de mees­te be­zoe­kers via smartpho­nes op zoek zijn naar de con­tact­ge­ge­vens.

Lees meer over Responsive design voor Hofstede advies
Website | www.agridient.com

Website en mobiele versie Agridient.com

Niet ie­der be­drijf kiest er­voor om een apar­te mo­bie­le ver­sie te ont­wik­ke­len van de cor­po­ra­te web­si­te. Maar het kan een func­ti­o­ne­le uit­brei­ding vor­men op de desktop ver­sie. Ook Agri­dient koos er­voor om een apar­te mo­bie­le ver­sie te la­ten ont­wik­ke­len.

Het ont­werp van de web­si­te lag in han­den van Pier­re Swin­kels. In de sa­men­wer­king met hem heb­ben we de cor­po­ra­te web­si­te en de mo­bie­le ver­sie ont­wik­keld. Met de tech­niek wordt ge­re­geld dat be­zoe­kers van de web­si­te au­to­ma­tisch een mo­bie­le ver­sie van de si­te te zien krij­gen zo­dra ze met een mo­bie­le te­le­foon de si­te be­zoe­ken. Op een ta­blet wordt al­tijd de desktop ver­sie ge­toond.

Lees meer over Website en mobiele versie Agridient.com
Website | www.t-mc.nl

Adviesorganisatie T-MC deelt kennis met bezoekers

Toen ad­vies­or­ga­ni­sa­tie T-MC bij ons aan­klop­te voor het ont­wik­ke­len van hun web­si­te had­den ze een aan­tal wen­sen. De web­si­te moest in de eer­ste plaats res­pon­si­ve wor­den, zo­dat de web­si­te op al­le ap­pa­ra­ten goed te raad­ple­gen is. Daar­naast moest er ook vol­doen­de plek zijn om hun ex­per­ti­se te to­nen, op een over­zich­te­lij­ke ma­nier. En als laat­ste moest de web­si­te bin­nen de be­staan­de huis­stijl pas­sen die al was uit­ge­werkt voor de off-li­ne com­mu­ni­ca­tie­mid­de­len. Een mooie uit­da­ging!

Lees meer over Adviesorganisatie T-MC deelt kennis met bezoekers
Software | 10 voor de leraar

Meerdere platformen zorgen voor ondersteuning lerarenopleidingen

Le­ra­ren die hun vak en hun vak­ken­nis be­heer­sen, daar mag geen twij­fel over be­staan. Een aan­tal jaar ge­le­den is daar­om het ini­ti­a­tief ge­no­men om de ken­nis­com­po­nent in de le­ra­ren­op­lei­ding te ver­ster­ken door het ont­wik­ke­len van ken­nis­ba­ses, lan­de­lij­ke ken­nis­toet­sen en peer-re­view. De­ze ac­ti­vi­tei­ten zijn on­der­ge­bracht in het pro­gram­ma 10voor­de­le­raar (on­der­deel van Ver­e­ni­ging Ho­ge­scho­len). De in­span­nin­gen van do­cen­ten wer­pen hun vruch­ten af! Het schrij­ven en ac­tu­a­li­se­ren van de ken­nis­ba­ses en het ont­wik­ke­len en be­oor­de­len van toets­vra­gen voor de lan­de­lij­ke ken­nis­toet­sen le­vert een be­lang­rij­ke bij­dra­ge aan de ver­be­te­ring van de kwa­li­teit van de le­ra­ren­op­lei­din­gen.

Lees meer over Meerdere platformen zorgen voor ondersteuning lerarenopleidingen
Website

De website van DARE!!: voor iedere dienst een subsite

Wat DA­RE!! doet? Me­tin­gen, cer­ti­fi­ce­ring, op­lei­din­gen, ont­wik­ke­ling, ad­vi­se­ring, in­stru­men­ten en soft­wa­re. Ge­ac­cre­di­teer­de tes­ten en on­der­zoe­ken voor EMC, LVD, MR, Au­to­mo­ti­ve, MDD, RT­TE en FCC - ka­li­bra­tie, cer­ti­fi­ca­tie. Een ech­te ken­nis­or­ga­ni­sa­tie dus.

Lees meer over De website van DARE!!: voor iedere dienst een subsite
Website | www.belgroup.nl

Vijf wereldwijd bekende en geliefde kazen

Je kent er - naast de Leer­dam­mer® - vast nog een paar, de ka­zen van de Bel Groep. Bour­sin®, La va­che qui rit®, Ba­by­bel® en Port Sa­lut®. Ie­der merk heeft een ei­gen web­si­te. Maar zij ko­men ook sa­men op de web­si­te BelGroup.nl. De in­ter­na­ti­o­na­le cor­po­ra­te stijl voor de si­te stond al vast, maar er was vol­doen­de ruim­te om te spe­len met de struc­tuur.

Lees meer over Vijf wereldwijd bekende en geliefde kazen
Website | www.qibbel.nl

Een fietszitje in jouw eigen stijl

Eén kind voor­op de fiets, één kind ach­ter­op. Ou­ders met jon­ge kin­de­ren her­ken­nen dit plaat­je. Zij heb­ben kin­der­zit­jes op de fiets om hun kin­de­ren te ver­voe­ren. Qib­bel is een Ne­der­lands merk dat de­ze kin­der­zit­jes pro­du­ceert. En wat leuk is, je kunt ze he­le­maal zelf sa­men­stel­len. Bij­voor­beeld in de stijl van jouw fiets. Kan dat ook op de web­si­te, was de vraag. Na­tuur­lijk kan dat, was ons ant­woord.

Lees meer over Een fietszitje in jouw eigen stijl