Sabine

Zo ge­or­dend als haar mail­box is, kom je niet vaak te­gen. Struc­tuur is haar ge­hei­me in­gre­di­ënt om al­le pro­jec­ten bij Ca­pi­ca in goe­de ba­nen te lei­den.

"De laat­ste ja­ren heb ik me ge­spe­ci­a­li­seerd in in­tra­net- en ex­tra­net­pro­jec­ten. Ik vorm de scha­kel tus­sen jouw pro­ject­team en ons in­ter­ne team. Mijn werk­zaam­he­den va­rie­ren. De ene dag for­mu­leer ik een in­tra­net­vi­sie voor een klant en de an­de­re keer spar ik met mijn col­le­ga's over de op­zet van een nieu­we func­ti­o­na­li­teit. Dat maakt mijn werk di­vers en uit­da­gend. Het leu­ke vind ik dat we sa­men met jou gaan voor een suc­ces­vol so­ci­aal in­tra­net."

Neem contact op met Sabine

(06) 14 55 92 84
Blogs van Sabine
Sabine 13-04-2017
Is jullie intranet al millennial-proof?

Een intranet moet meegroeien met je organisatie, maar vooral ook met je medewerkers. De basis van een succesvol sociaal intranet begint dus ook met inzicht krijgen in de behoeften en verwachtingen van deze groep en dat is een 'ongoing process'. Want niet alleen de wereld om ons heen verandert, maar ook het 'type' werknemer. Zo is de verwachting dat in 2020 de arbeidsmarkt voor 50% uit millennials (geboren tussen 1981 en 1996) bestaat. Interessant, want dat vraagt iets van hoe je communiceert als organisatie. Past de manier van jullie communiceren (al) bij die groep?

Sabine 15-11-2016
4 tips om je intranet te optimaliseren

Je hebt een basis intranet staan. Maar hoe maak je dit intranet onmisbaar voor iedereen in de organisatie? Het antwoord: begin klein, breidt langzaam uit en blijf updaten. In deze blog deel ik 4 tips die je hierbij helpen. 

Sabine 13-02-2017
Breng vrijwilligers met elkaar in verbinding

We helpen dagelijks bedrijven met het succesvol opzetten van een sociaal intranet. Ook steeds meer (vrijwilligers)organisaties zetten deze stap. Waarom zij dat doen en welke voordelen het oplevert? Daar vertel ik je graag iets meer over.

Sabine 30-12-2016
Sociaal intranet groeit door in 2017

Het is alweer de laatste week van het jaar. Een moment van bezinning. Wij praten je elke dag van de week bij over impactvolle gebeurtenissen uit ons vakgebied. En vertellen je wat je niet mag missen in 2017. Sabine vertelt wat haar opviel op het gebied van Sociaal Intranet. Elk jaar kijk ik er weer naar uit: het Congres Intranet. Op 23 maart 2017 vindt de 9e editie plaats van het grootste event op het gebied van intranet in Nederland, met als thema 'the future of work'. Zoals je in onze eerdere blogs al hebt kunnen lezen, zitten we midden in een technologische ontwikkeling. Zaken als big data, robots, Internet of Things hebben niet alleen impact op ons privéleven, het beïnvloedt ook ons dagelijks werk.