Jefferson

Hij is pijn­lijk recht door zee, maar al­tijd eer­lijk. Bij Ca­pi­ca ope­reert hij op het scherpst van de sne­de.

"De gro­te di­ver­si­teit bin­nen mijn vak is wat mijn werk aan­trek­ke­lijk maakt. Ik ben niet 'al­leen maar' de­sig­ner. Ik ben ook mar­ke­teer, psy­cho­loog, kun­ste­naar, vorm- en kleur­mees­ter. Ik spreek co­de, zweet inkt en zie de we­reld in pixels. Dat is het mooie aan wer­ken bij Ca­pi­ca. Hier mag ik mijn ei­gen func­tie in­vul­len en vorm­ge­ven. Al­les is mo­ge­lijk. Wat ik be­lang­rijk vind is dat de on­li­ne op­los­sin­gen die ik be­denk, en la­ter bouw, on­der­steund wor­den door on­der­zoek. On­li­ne so­lu­ti­ons should look good, in­si­de and out."

Neem contact op met Jefferson

(010) 425 50 75
Blogs van Jefferson
Jefferson 17-05-2017
Capicaan aan het woord

In deze blogserie laten we Capicanen aan het woord over hun werk bij Capica. Wat maakt hun werk zo leuk? En waarom hebben zij ooit voor Capica gekozen? In deze eerste blog neemt front-end developer Jefferson je mee in zijn werk.

Jefferson 06-06-2016
Met deze 6 tips word jij zeker gevonden in Google

In onze blog '5 tips voor het effectief inzetten van contentmarketing' kreeg je 5 praktische tips op het gebied van contentmarketing die je direct in je teksten kon toepassen. Dit keer belichten we meer de technische kant van goede vindbaarheid in Google. Dit keer hebben we 6 tips voor je.

Jefferson 15-03-2017
Zo sluit jouw website naadloos aan bij je doelgroep

Het uiterlijk van je website bestaat uit meer dan alleen mooie vormpjes en kleurtjes. Design is pas design als je het goed kunt onderbouwen. Met user centered design plaats je jouw eindgebruiker centraal en sluit je naadloos aan op zijn behoeften. Mensen denken weleens dat ik een kunstenaar ben. Ze zeggen dan: maak er maar iets moois van.  Maar webdesign gaat verder dan alleen een mooi uiterlijk. Design moet naar een marketingdoel toewerken en tergelijkertijd aan de behoefte van gebruikers voldoen. Daarom werken wij altijd op basis van user centered design.

Jefferson 03-09-2015
Welk font kies je voor jouw website?

Het maken van een webdesign komt heel nauw. De combinatie van beeld, tekst, kleurgebruik, vlakverdeling, fonts en animaties kan een website maken of breken. Al deze onderdelen komen in een blog, nu we iets dieper in op het gebruik van fonts en dan vooral het gebruik van Google fonts.

Jefferson 28-12-2016
5 ontwikkelingen die een grote impact hebben op webdesign in 2017

Het is alweer de laatste week van het jaar. Een moment van bezinning. Wij praten je elke dag van de week bij over impactvolle gebeurtenissen uit ons vakgebied. En vertellen je wat je niet mag missen in 2017. Jefferson tipt over webdesign. Als designer heeft het geen zin om mee te gaan met de waan van de dag. Daarom focus ik mij op trends die gelden voor een langer termijn. Er zijn 5 patronen die ik afgelopen jaar spotte. Patronen waarvan ik denk dat die een grote impact gaan hebben op het webdesign in 2017. Emotie, emotie en emotie. Oh en natuurlijk beter navigeren. Hier komen ze!

Jefferson 27-08-2015
Stockfoto's of eigen fotomateriaal?

Beelden zeggen meer dat duizend woorden. Het is dus extra belangrijk dat je beelden kiest, die jouw boodschap overbrengen. Met stockbeelden of met eigen fotomateriaal. Beide opties hebben voor- en nadelen.